İzmir / Konak Şehit Ömer Halisdemir Anaokulu

Telefon:232 2855152--232 2855152 Adres:15 sok.No19/A Güzelyalı İZMİR Web Sitesi:https://sehitomerhalisdemiranaokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Konak Okulları, İzmir Anaokulları, İzmir Konak Anaokulları, Anaokulu Haberleri, İzmir Anaokulu Haberleri, İzmir Konak Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://sehitomerhalisdemiranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonŞehit Ömer Halisdemir Anaokulu olarak Okul öncesi eğitimde ; her çocuğun biricik ve özel olduğu bakışıyla, onların sahip oldukları zihinsel ve kişilik potansiyelini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmayı hedefleyen, çocukların gelişimsel ihtiyaçlarını ve bireysel farklılıklarını temel alarak, bireysel yeteneklerini keşfeden ve geliştiren, paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte çalışmayı öğrenen, özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri yüksek, milli ve manevi değerlerin farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmeye önem veren güven ve huzurun odağı bir kurum olmaktadır.
MisyonŞehit Ömer Halisdemir Anaokulu olarak mutlu bireyler yetiştirmeyi ilke edindik. Bu amaçla Misyonumuz:
Fiziksel, bilişsel, sosyal ve dil becerileri gelişmiş,Öz güvenli, Yaratıcı düşünebilen,Sorumluluk sahibi,Sorgulayarak ve ayrıştırarak öğrenen,Kişisel haklarını bilen,Çevresine duyarlı,Farklı bakış açılarına karşı hoşgörülü davranmayı bilen,Duygusal zekası yüksek mutlu bireyler yetiştirmek.
BaşarılarBEYAZ BAYRAK :Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı
ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan
projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz “Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi.

BESLENME DOSTU OKUL:Koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında, okullarda sağlıklı beslenme, obezitenin önlenmesi ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının işbirliği içerisinde yürüttüğü "Beslenme Dostu Okul"sertifikasına sahiptir.
Telefon232 2855152--232 2855152
Adres15 sok.No19/A Güzelyalı İZMİR
İnternet Sitesihttps://sehitomerhalisdemiranaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGöztepe Şehir Stadyumu Karşısı
Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi Karşısı Eğitim Kampüsü İçi
UlaşımOkulumuz İl merkezine 6 km uzaklıktadır. Öneri 1-Metro ile Poligon durağında inip ortalama 1 km(13 dk) yürüyerek ulaşım sağlanabilir.
Öneri 2-Metro´nun Fahrettin Altay durağında inilir. Ortalama 800 metre(10 dk) yürünerek okulumuza ulaşılabilir.
Öneri 3-Tramvay Ahmet Adnan Saygun Kültür Merkezi durağında inilip okulumuza yürüyerek ortalama (500 metre) 5 dakikada ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İl merkezine 6 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiVar
Öğretim ŞekliTam Gün(Normal Eğitim)
Ders Saatleri09.00-14.00
Isınma TürüDoğalgaz,Klima
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı97
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://sehitomerhalisdemiranaokulu.meb.k12.tr/35/01/762534/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)