İzmir Konak Mimar Sinan İlkokulundan Siirt’e Kardeşlik Mektubu

Gaziemir’de ev hanımlarının başlattığı yardım kampanyasına ilkokul öğrencilerinden destek geldi. Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, Siirt’in Gökçebudak beldesinde yaşayan minik kardeşlerine birçok hediyenin yanında duygu dolu mektuplar da gönderdi. Gaziemir´de bir grup ev hanımı tarafından Siirt´in Gökçebudak beldesine yapılan yardıma destek olan İzmir Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, oradaki kardeşlerine yardım malzemeleriyle birlikte duygu dolu mektuplar gönderdi. Mektuplarında oradaki arkadaşlarının yaşadıkları zor günlerin bir an önce bitmesini dileyen İzmirli öğrenciler, İzmir-Siirt arasında barış ve kardeşlik elçisi oldu. Yardım organizasyonunu gerçekleştiren ev hanımı Mine Kapı, "Biz 5 yıldır bu bölgeye elimizden geldiği kadar, hayırseverlerin de yardımıyla destek veriyoruz. Bu sefer ilkokul öğrencilerimiz de destek verdi. Bir TIR dolusu yardımı Siirt´e ulaştırdık. Bu daha anlamlı bir yardım oldu" dedi.

Mimar Sinan İlkokulu Öğrenci Meclis Başkanı Ela Kaykısız´ın mektubu

Sevgili Arkadaşlarım,

Sizler benim hiç görmediğim ama yine de içimde sevginizi hissettiğim biricik arkadaşlarımsınız.

Öğretmenlerimiz sizleri anlattı bizlere, bizden çok uzaklarda zor şartlar altında yaşadığınızı.

İşte o zaman, en içten duygularımla hissettim sizinle bir yürek olabileceğimizi.

Dedim ki, yan yana gelemiyoruz, konuşamıyoruz ama yine de mektupla yan yana gelebiliriz. Bir köprü oluşturabiliriz aramızda.

İşte bu düşünceyle başladık her şeye.

Size elimizi uzattık. Sıkı sıkı tutun ellerimizi.

Mektuplarımız size bizleri ve yüreklerimizdeki sevgiyi anlatacaklardır. Lütfen sizler de anlatın kendinizi bizlere. Küçük küçük hediyeler gönderdik sizlere. Hediyelerimiz aramızda köprü olsun istedik.

Evet arkadaşlar şimdilik gönüllerimiz buluştu ama bir gün bir yerde buluşacağımıza olan inancımla sevgilerimi gönderiyorum hepinize. Sizi seviyoruz...

Sevgilerimle. ELA KAYKISIZ 
Öğrenci Meclisi Başkanı

Yeniasır gazetesinde ve internet sitesinde de haber yayınlanmıştır.Kendilerine teşekkür ederiz.

https://www.yeniasir.com.tr/yasam/2016/02/21/izmirden-siirte-kardeslik-mektubu

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Konak Mimar Sinan İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)