İzmir / Kınık Şehit Cafer Atilla Ortaokulu

Telefon:0 (232) 687 10 36 Adres:YENİ MAH. ŞEHİT HALİL BALYA CAD. NO: 41 KINIK / İZMİR Web Sitesi:https://sehitcaferatilla.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Kınık Okulları, İzmir Ortaokulları, İzmir Kınık Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İzmir Ortaokul Haberleri, İzmir Kınık Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitcaferatilla.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonBiz; bütün öğrencilerimizi 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ve 222 sayılı İlköğretim ve Eğitim Temel Kanunu yasa doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen , evrensel değerlere sahip, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren,Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, ortak kültür mirasına duyarlı, kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Telefon0 (232) 687 10 36
AdresYENİ MAH. ŞEHİT HALİL BALYA CAD. NO: 41 KINIK / İZMİR
İnternet Sitesihttps://sehitcaferatilla.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Hükümet konağı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmen evine yürüme mesafesindedir.
Isınma TürüKatı Yakıt Kaloriferli
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı44
  • Öğrenci Sayısı637
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sehitcaferatilla.meb.k12.tr/35/14/716905/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)