İzmir / Karabağlar Yavuz Selim İlkokulu

Telefon:0232 2678070 Adres:Yaşar Kemal Mah. 6003 SOK No5/1 KARABAĞLAR Web Sitesi:https://karabaglaryavuzselimilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Karabağlar Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Karabağlar İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Karabağlar İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, öğrenci veli öğretmen ilişkilerinde hoşgörüyü yakalayan, eğitim, yönetim ve sosyal faaliyetlerde başarısını kabul ettirmiş tercih ve takdir edilen bir kurum olmak.Bunu yaparken 2023 Vizyon hedeflerine uygun olarak temel amaç; çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
MisyonMilli ve manevi değerlere bağlı, kendisi ve toplumu ile barışık, özgüveni yüksek, bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanan, hoşgörü sahibi iyi bir insan iyi bir öğrenci iyi bir toplum yetiştirmektir.
Telefon0232 2678070
AdresYaşar Kemal Mah. 6003 SOK No5/1 KARABAĞLAR
İnternet Sitesihttps://karabaglaryavuzselimilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOKULUMUZ KARABAĞLAR İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.ÜÇKUYULAR´DAN 17 NUMARALI ESHOT OTOBÜSLERİ VE UZUNDERE/TOKİ KONUTLARI HATLI MİNİBÜSLER İLE OKULUN ÖNÜNE KADAR GELİNMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ KARABAĞLAR İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.
Ders Saatleri09:00-14:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKATI YAKITLI KALORİFER
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOKULUMUZ 2 VE 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN GÖNÜLLÜ SPOR HOCASI NEZARETİNDE ÇOCUK OYUNLARI, HENTBOL TEMEL BECERİLERİ ÜZERİNE EĞİTİM ALDIRILMAKTADIR.
Bilimsel EtkinliklerFEN BİLİMLERİ DERSLERİNDE ÇEŞİTLİ DENEYLER VE GÖZLEMSEL ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLMEKTEDİR.AYRICA DİĞER DERSLERDE DE BİLİMSEL ÇALIŞMALARLA KONU KAZANIMLARI DESTEKLENMEKTEDİR.
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı300
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://karabaglaryavuzselimilkokulu.meb.k12.tr/35/30/719864/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)