İzmir / Foça Bağarası Cemil Midilli İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:02328227131 Adres:Kazım Dirik Mah. Foça İzmir Karayolu No56 Bağarası Foça/İzmir Web Sitesi:https://bagarasicemilmidilliimamhatipoo.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Foça Okulları, İzmir İmam Hatip Ortaokulları, İzmir Foça İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İzmir İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İzmir Foça İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://bagarasicemilmidilliimamhatipoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonToplumda gururla gösterilen örnek öğrencileri olan, her yeni günü yeni öğrenmeler için güzel bir başlangıç kabul eden, kendini ve yeteneklerini tanıyan, takım ruhu taşıyan öğretmen ve öğrencilere sahip mutlu bireylerin yaşadığı örnek bir okul olmaktır.
MisyonBiz Bağarası Cemil Midilli İmam Hatip Orta Okulu olarak, güvenli sorumluluk sahibi, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milletin milli, manevi, insani ve kültürel değerlerini kabul eden, koruyan, geliştiren ve davranışlarıyla bunu gösteren, geleceğe umutla bakan, kendisine ve çevresine saygısı olan mutlu bireyler yetiştirmek, onları hayata hazırlamak için varız.
Telefon02328227131
AdresKazım Dirik Mah. Foça İzmir Karayolu No56 Bağarası Foça/İzmir
İnternet Sitesihttps://bagarasicemilmidilliimamhatipoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÖnceleri köy olan Bağarası nüfusun artması ile belde olmuştur. Yıllarca belde olarak kalmış, büyük şehir yasası nedeniyle belediye kaldırılmıştır. Şu anda Foça nın mahallesi konumundadır. Kazım Dirik Mahallesi ve Hacı veli Mahallesi olarak iki mahalleden oluşur. Nüfusu yaklaşık 13000 dür.
Ulaşımİlçeye 10 km İzmir´e 60 km uzaklıktadır.Foça-İzmir Karayolu Okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçeye 10 km İzmir´e 60 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriBaşlangıç 09:00 Bitiş 16:10
Yabancı DilArapça-İngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı41
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://bagarasicemilmidilliimamhatipoo.meb.k12.tr/35/10/720699/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)