İzmir / Çiğli Çiğli Halk Eğitimi Merkezi

Kaynak:https://ciglihem.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkiye Cumhuriyeti Anayasası, Türk Milli Eğitim Kanunu’nun ilkeleri doğrultusunda, yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliği ile belirlenen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. “Her zaman her yerde eğitim” felsefesiyle hareket edebilen; Milli kültürümüze bağlı, evrensel değerlere saygılı; Doğruluktan ve dürüstlükten asla taviz vermeyen; Din, dil, ırk, renk , düşünce farklılığı gözetmeksizin herkesi sevmek ve saygılı olmak; İçinde bulunduğumuz toplumun yaşam kalitesini yükseltmek, ortaya farklılık koyarak insanımızı refaha ulaştırmaktır.
MisyonÇiğli Halk Eğitimi Merkezi olarak önce ahlaklı insan düşüncesini benimseyerek, hakkaniyet ilkesi doğrultusunda, bireylerin ilgi, istek, ihtiyaç ve yeteneklerine göre, bilgi ve beceri eksikliklerini gidererek, milli ve evrensel değerlere sahip çıkılması, yaygınlaştırılması ve genç nesillere aktarılması. Kurs ve faaliyetlerimizden tüm halkımızın faydalanmasını sağlamak. Eğlenerek öğrenmeyi sevdirmek, hayatı anlamlaştırarak, yeni meslekler kazandırmak için Çiğli Halk Eğitimi personeli olarak hazırız…
Telefon02323860093
Faks02323766940
AdresKöyiçi Mahallesi 8074 sok. NO 1 Çiğli İZMİR
İnternet Sitesihttps://ciglihem.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİzmir ili Merkezine(Konak Saat Kulesi) uzaklığımız 18 km,en yakın ilçe olan Karşıyaka ilçesine uzaklığımız 7 km´dir. Kurumumuz Çiğli Belediyesinin karşı sokağında Çiğli İş Bankasının hemen arkasındadır. İZBAN Çiğli Durağı, tüm Eğekent, Evka5, Harmandalı ve Menemen yönüne giden dolmuş ve otobüsler kullanılabilir.
Merkezden Uzaklıkİzmir ili Merkezine(Konak Saat Kulesi) uzaklığımız 18 km,en yakın ilçe olan Karşıyaka ilçesine uzaklığımız 7 km´dir. Kurumumuz Çiğli Belediyesinin karşı sokağında Çiğli İş Bankasının hemen arkasındadır.
Ders Saatleri08.00-22.00
Isınma TürüFuel Oil
İnternet BağlantısıYok
  • Derslik Sayısı19
  • Atölye Sayısı13
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ciglihem.meb.k12.tr/35/25/308395/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)