İzmir / Buca Nene Hatun Anaokulu

Telefon:02322760200 Adres:MUSTAFA KEMAL MAH.686/35Sk. No2/1 BUCA / İZMİR Web Sitesi:https://bucanenehatunanaokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Buca Okulları, İzmir Anaokulları, İzmir Buca Anaokulları, Anaokulu Haberleri, İzmir Anaokulu Haberleri, İzmir Buca Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNene Hatun Anaokulu; Okul öncesi Eğitim programı rehberliğinde,alternatif eğitim uygulamalarının ve değerler eğitiminin de uygulandığı bir eğitim ortamında,kendine güvenen,ilköğretime hazır,temel yaşam becerileri kazanmış çocuklar yetiştirmek.
MisyonNene Hatun Anaokulu öğrencileri;Bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz-disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Kurumumuzda;Başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes,anaokulumuzu ziyaret edebilir.Anaokulu olarak, ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri ortam sunmaktayız.

Nene Hatun Anaokulu, Okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip edip,yetişkinlere de eğitim koşullarına uygun bilgi veririr.
Telefon02322760200
AdresMUSTAFA KEMAL MAH.686/35Sk. No2/1 BUCA / İZMİR
İnternet Sitesihttps://bucanenehatunanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMUSTAFA KEMAL MAHALLESİ 686/35 SK. NO:2/1 BUCA-İZMİR
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 4 KM
İL MERKEZİNE 10 KM MESAFEDEDİR.OKULUMUZUN ÖNÜNDEN VE ÜST CADDESİNDEN ESHOT BAĞLI OTOBÜS VE ÖZEL DOLMUŞLARA AİT DURAKLAR MEVCUTTUR. İLÇEMİZİN VE İLİMİZİN HERHANGİ BİR YERİNE RAHATLIKLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 4 KM
İL MERKEZİNE 10 KM MESAFEDEDİR.
Servis BilgisiÖĞRENCİ SERVİS FİRMALARI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ TAŞIMAKTADIR.
Ders SaatleriSABAH DEVRESİ GİRİŞ:07-50/ÇIKIŞ:12-50
ÖĞLE DEVRESİ GİRİŞ:13-00/ÇIKIŞ:18-00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıADSL (1 Mbit)
  • Öğretmen Sayısı21
  • Öğrenci Sayısı205
  • Derslik Sayısı7
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://bucanenehatunanaokulu.meb.k12.tr/35/07/763378/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)