İzmir / Buca Kaynaklar Zeki Püskülcü İlkokulu

Telefon:YOK--YOK Adres:Yıldızlar Mahallesi Şehit Er Zeki Toker Cad. No.29 Buca/İZMİR Web Sitesi:https://zekipuskulcuilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Buca Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Buca İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Buca İlkokul Haberleri
Kaynak:https://zekipuskulcuilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz, Şimdiyi iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.
MisyonMisyonumuz ise; Bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak, onların; Milli, manevi değerlere bağlı; Kendisine, ailesine, ülkesine, tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen, kararlı tutarlı, paylaşımcı, topluma yararlı birer birey olmaları için çalışmaktır. Değerlerimiz; yaşamında Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş bireyler yetiştirmek, planlı okul gelişimi ile tüm okul çalışanlarının ve çevrenin süreçlere katılımını sağlamayarak demokratik bir ortam sağlamaktır.
TelefonYOK--YOK
FaksYOK
AdresYıldızlar Mahallesi Şehit Er Zeki Toker Cad. No.29 Buca/İZMİR
İnternet Sitesihttps://zekipuskulcuilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYıldızlar Mahallesi Şehit Er Zeki Toker Caddesi NO:29
Buca/İZMİR
UlaşımBuca´ya 15 km uzaklıktadır.Özel araç
Merkezden UzaklıkBuca´ya 15 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriBaşlama:09:00
Bitiş :14:20
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı79
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://zekipuskulcuilkokulu.meb.k12.tr/35/07/715046/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)