İzmir / Buca Buca Şehit Ömer Kılıçoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://sehitomerkilicogluiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MisyonErişilebilir ve fırsat eşitliğine dayalı kurumsal yapısıyla; bilgi beceri sahibi, iletişimi güçlü, lider, erdemli, milli kültürü özümsemiş, değişimi yönlendirebilen, geleceği inşa etme heyecanı duyan vizyon sahibi bireyler yetiştirmek.
Telefon0232 276 73 43
Adresİnönü Mah. 677 Sok. No.28 Buca/İZMİR
İnternet Sitesihttps://sehitomerkilicogluiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ BUCA GEDİZ BÖLGESİNDE BULUNMAKTADIR. KONUMU İTİBARİ İLE KONAK, GAZİEMİR, KARABAĞLAR VE BUCA İLÇE MERKEZLERİNE OLDUKÇA YAKIN KONUMDADIR.
UlaşımİLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 4.5 KM
İL MERKEZİNE UZAKLIK 6.7 KM.485 NUMARALI GAZİEMİR SEMT GARAJI-ŞİRİNYER AKTARMA MERKEZİ OTOBÜSÜ VE BUCA-BORNOVA, BUCA-YEŞİLYURT, BUCA-OSMANGAZİ MİNÜBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
233 NUMARALI ESBAŞ AKTARMA MERKEZİ-KONAK, 818 NUMARALI ESBAŞ AKTARMA MERKEZİ-ŞİRİNYER AKTARMA MERKEZİ VE 353 NUMARALI GAZİEMİR-TINAZTEPE OTOBÜSLERİ OKULUMUZA 5 DAKİKALIK YÜRÜME MESAFESİNDE DURMAKTADIRLAR. İZBAN SEMT GARAJI DURAĞI DA OKULUMUZA 10 DAKİKALIK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 4.5 KM
İL MERKEZİNE UZAKLIK 6.7 KM.
Ders Saatleri08.50-15.00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ (KOMBİ)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOKULUMUZDA BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİNDE FUTBOL, BASKETBOL, FUTSAL, BOCCE, DART VE OKÇULUK EĞİTİMLERİ VERİLMEKTEDİR. BU ALANLARDA İL VE İLÇE BİRİNCİLİKLERİ İLE FARKLI DERECELERDE BAŞARILARIMIZ BULUNMAKTADIR.
ProjelerOKULUMUZ YABANCI DİL AĞIRLIKLI PROJE UYGULAYAN İMAM HATİP ORTAOKULUDUR. 5, 6 VE 7. SINIFLARIMIZDA İNGİLİZCE AĞIRLIKLI EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.
  • Öğretmen Sayısı31
  • Öğrenci Sayısı392
  • Derslik Sayısı18
Kaynak:https://sehitomerkilicogluiho.meb.k12.tr/35/07/758158/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)