Kaynak:https://bornovameslekiveteknikal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağın teknolojik gelişmelerini kullanabilen sektörün ihtiyacını karşılayabildiği gibi, bu alanlarda yaratıcı atılımlar yapabilecek nitelikte geleceğin dünyasında yerini alabilecek meslek dalı mezunlarını yetiştirmek.
MisyonOkulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını teknolojik gelişmeleri de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Öğrencilerin eğitim gördükleri meslek alanlarında yeteneklerine, çevre ihtiyaçlarına ve evrensel değerlere uygun bir eğitim hizmeti sunmak. Öğrencilerin sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerini, kişiliklerini geliştirecek ortam hazırlamak temel işlevimizdir.
BaşarılarOkulumuz Yiyecek İçecek Alanı, Katılmış Olduğu Pek çok Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Yarışmalarında Madalyalar Kazanmıştır. Yine Okulumuz Giyim Üretim Alanı Önceki Yıllarda Gerçekleştirilen Yarışmalarda Madalyalar Kazanmıştır.
Pandemi Döneminde Üretilen Maske ve Siperlik Üretiminden Dolayı Okulumuzun Teşekkür Belgesi Almıştır.
Telefon02323431923
Faks02323886505
Adres87 Sokak No1 Bornova / İZMİR
İnternet Sitesihttps://bornovameslekiveteknikal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Bornova Büyük Park Karşısında Yer Almaktadır.
UlaşımBornova MerkezOkulumuza Otobüs, Dolmuş, Metro ile Ulaşım Sağlanabilmektedir. Bornova Otobüs ve Metro Durağına 500 Metre Mesafededir.
Merkezden UzaklıkBornova Merkez
Servis BilgisiOkulumuz İçin Servis Bulunmamaktadır.
Ders Saatleri08:30 - 17:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı93
  • Öğrenci Sayısı909
  • Derslik Sayısı19
  • Atölye Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://bornovameslekiveteknikal.meb.k12.tr/35/06/164797/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)