İzmir / Bornova Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi

Telefon:2324361969 Adres:Egemenlik Mah. 6093 sk. No.4 Işıkkent /Bornova/İZMİR Web Sitesi:https://bornovahgal.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Bornova Okulları, İzmir Anadolu Liseleri, İzmir Bornova Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, İzmir Anadolu Lisesi Haberleri, İzmir Bornova Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://bornovahgal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTeknolojiyi eğitim ve öğretimle birleştirip sıkıcı ve monoton sistemlerden uzaklaşarak görsel bilgi akışıyla bilgilerin daha kalıcı olmasını sağlamak. Ayrıca sosyal etkinliklerle bütünleşmiş eğitim sistemiyle, sosyalleşmek adına öğrenirken üreten, kendine güvenen, duygularını mantıklı ve anlaşılır bir şekilde dile getirebilen, bunları gerçekleştirirken güvenli internet kullanma becerisini geliştirmiş, siber zorbalıktan uzak, önlemek için çalışan, idealleri doğrultusunda emin adımlarla yürüyebilen gençler yetiştirmektir.
MisyonAtatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda aydınlık geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler yetiştirirken; öğrenci-öğretmen-veli üçgeni arasındaki bağları kuvvetlendirmek. Aile okul arasında sağlam bir köprü oluşturmanın Eğitim Öğretimde çok büyük katkısı olduğunu kanıtlayarak, gençlerin gelişimini aile ve okul penceresinden izleyip mutlu, huzurlu, sevecen, ortak değerlerimize saygı duyarak sahip çıkan, bilgiyle donanımlı bireylerin yetişmesinde bir yol gösterici olmaktır.
Telefon2324361969
AdresEgemenlik Mah. 6093 sk. No.4 Işıkkent /Bornova/İZMİR
İnternet Sitesihttps://bornovahgal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi

Egemenlik Mahallesi 6093 Sokak
No:4 Işıkkent - Bornova / İZMİR
Ulaşımİzmir merkeze 20km, Bornova merkeze 8km uzaklıktadır.Güzergahında okulumuz durağının da bulunduğu otobüs hatları 64 - 564 - 267 numaralı hatlardır. Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlemeleri ile bu hatlarda değişiklikler olabilmektedir. Okulumuz ayrıca "Işıkkent" veya "Ayakkabıcılar Sitesi" logolu minibüslerin güzergahında yer almaktadır.Güncel bilgiler için İzmir Eshot sayfasını takip ediniz.
Merkezden Uzaklıkİzmir merkeze 20km, Bornova merkeze 8km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:40 - 15:45
Yabancı DilİNGİLİZCE
ALMANCA
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
ProjelerOkulumuz 2021-2022 eğitim-öğretim yılında 2. kere e-Twinning okulu oldu. Okulumuzda e-Twinning ve Erasmus projelerimiz devam etmektedir. AB Projeler menüsünden detaylara ulaşabilirsiniz.
  • Öğretmen Sayısı55
  • Öğrenci Sayısı1066
  • Derslik Sayısı27
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bornovahgal.meb.k12.tr/35/06/964092/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)