İzmir / Beydağ Çamlık İlkokulu

Telefon:. Adres:Çamlık Mahallesi No122 Beydağ/İZMİR Web Sitesi:https://beydagcamlikilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Beydağ Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Beydağ İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Beydağ İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Müfredatı çerçevesinde belirlenmiş olan eğitim-öğretim proğramını, çevre faktörlerini de dikkate alarak,etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim ortamı sunmak, onların sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak, yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak,Öğrencilerimizin,Mustafa Kemal ATATÜRK´ün "GENÇLIĞE HİTABESİ"nde belirttiği duygu ve düşüncelere sahip olmalarını sağlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak.
MisyonÜlkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim-öğretim ve Bilim merkezi olmak.
Telefon.
Faks.
AdresÇamlık Mahallesi No122 Beydağ/İZMİR
İnternet Sitesihttps://beydagcamlikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖY
UlaşımOkulumuz, İlçe merkezine 6 km. mesafededir. Ödemişe uzaklığı ise 28 km olup, okulumuz Nazilli yolu üzerindedir.OKULUMUZA ULAŞIM,ÖZEL ARAÇ İLE,
KÖY SERVİS MİNİBÜSLERİ İLE SAĞLANABİLİR. AYRICA,
KÖYÜMÜZ DOĞAL DOĞA SPORUNA UYGUN OLDUĞUNDAN BİSİKLET SPORCULARININ UĞRAK YERİDİR. YOU CAN USE A BISYCLE! Wow...
Merkezden UzaklıkOkulumuz, İlçe merkezine 6 km. mesafededir. Ödemişe uzaklığı ise 28 km olup, okulumuz Nazilli yolu üzerindedir.
Servis BilgisiSABAH VE AKŞAM KÖYÜMÜZDEN BEYDAĞ ILÇESINE ORTAOKUL VE LISE ÖĞRENCİLERİ SERVIS ILE TAŞINMAKTA OLUP, ÖĞRETMENLERİMİZ DİLERLERSE BU SERVİSLERİ KULLANABİLİRLER.
Ders Saatleri08:40
14:30
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOYUN VE FİZİKİ ETKİNLİK SPORLARI.
ProjelerİZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ PROJESİNİ YÜRÜTMEKTEYİZ.
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı35
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://beydagcamlikilkokulu.meb.k12.tr/35/05/717073/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)