İzmir / Beydağ Adagüre İlkokulu

Telefon:.--. Adres:Adagüre Mahallesi Beydağ / İZMİR Web Sitesi:https://adagureilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Beydağ Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Beydağ İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Beydağ İlkokul Haberleri
Kaynak:https://adagureilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş eğitim anlayışı ile çağdaş ülkelerin eğitim sistemleri kalitesinde eğitim yaparak, Türkiye´deki öncü okullardan birisi olmak.
MisyonÖğrencileri kendilerine, ailelerine ve topluma olumlu katkılar sağlayan, ulusal ve evrensel değerlere sahip, katılımcı, aydın bireyler haline getirmek.
Telefon.--.
Faks.
AdresAdagüre Mahallesi Beydağ / İZMİR
İnternet Sitesihttps://adagureilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYerleşim yeri olan Adaküre önceden Beydağ ilçesine bağlı bir köy iken şu an büyükşehir belediyesi sınırlarında yer alan bir mahalledir.
UlaşımAdagüre köyü Beydağ ilçesine bağlı olup, İlçe Merkezine 2 km uzaklıktadır. Beydağ İlçesinin İzmir İl Merkezine olan uzaklığı ise 145 km. dir. Okulumuza ulaşımı öğretmenlerimiz şahsi araçlarla yapmaktadır.
Merkezden UzaklıkAdagüre köyü Beydağ ilçesine bağlı olup, İlçe Merkezine 2 km uzaklıktadır. Beydağ İlçesinin İzmir İl Merkezine olan uzaklığı ise 145 km. dir.
Öğretim ŞekliNormal Eğitim
Ders SaatleriGiriş : 08:40
Çıkış : 14:10
Isınma TürüOkulumuz sobalıdır.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı26
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://adagureilkokulu.meb.k12.tr/35/05/717055/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)