İzmir / Bayraklı Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://sehiterenbulbulaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak;

Üniversitelerimizin bütün bölümlerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmek;

Özellikle İlahiyat Fakültelerini tercih eden öğrenciler için İslâm dininin inançları ve esasları konusunda sağlam bir altyapı oluşturmak; Bu çerçevede ufku geniş, gerek ülke gerçekleri gerekse küresel sorunların farkında olan din öğretimi alanında akademik çalışmaları yürütebilecek donanıma sahip altyapı oluşturma gayreti içindeyiz.

Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız. Bu yola sabırla, tahammülle, ibadet ve aşkla girdik ve devam etme azmindeyiz.

İSTİYORUZ Kİ... Çocuklarımız, insanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın,bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin,paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Verdiğimiz eğitim,öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın,hayata atıldıklarında ise “İşin Anahtarı”,”Ekmeğin Kapısı” olsun.
Misyonİnsani vasıflarla dolu, ahlaklı bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
Telefon0232 341 99 13
Adres592/12 No39 Osmangazi Mah. Bayraklı/İZMİR
İnternet Sitesihttps://sehiterenbulbulaihl.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz il merkezine 11 km, ilçe merkezine 3,5 km mesafededir. Okulumuza Konak yönünden 249 ve 168 numaralı otobüsler ile, Bornova yönünden 568 numaralı otobüs ile ulaşılabilir. Ayrıca Işıkkent - Osmangazi, Bornova - Osmangazi ve Karşıyaka - Atatürk Mahallesi dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 11 km, ilçe merkezine 3,5 km mesafededir.
Ders Saatleri09:00-16:10
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı34
  • Öğrenci Sayısı418
  • Derslik Sayısı15
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sehiterenbulbulaihl.meb.k12.tr/35/29/763886/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)