İzmir / Bayraklı Çamkıran Ortaokulu

Telefon:02323478044 Adres:Manavkuyu Mah. Dumlupınar Cad. No136 Bayraklı/İZMİR
İlçe Merkezinde
Ulaşım İl merkezine 10 km ilçe merkezine ise 3 km uzaklıktadır.Metro Bölge durağına 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan okulumuzun Sanayi metro durağından aktarmalı tüm otobüsler de okulumuzdan geçmektedir.
Web Sitesi:https://camkiranortaokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Bayraklı Okulları, İzmir Ortaokulları, İzmir Bayraklı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İzmir Ortaokul Haberleri, İzmir Bayraklı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://camkiranortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAmacımız,kendini yenilemeye doymayan,gözleyen, tartışan, seyretmeyen, her pencereden bakabilen,bilimsel, yapıcı, senkronize çalışan,beden ve ruh sağlığı yerinde, empati yeteneği gelişmiş,toplumsal değerleri sahiplenen,Her daim motive, dinamik, yorulmak bilmeyen,pozitif düşünceye sahip mutlu bireylerin yetiştiği,yeniliklere açık öğretmeni, gelişmeye ön ayak olan yöneticisi,bilinçli, destekçi velisi ve öğrencisiyle el ele,çevrede, bölgede ve ülkede “model okul” olmaktır.
MisyonBiz, tüm öğrencilerimizin soru sorabilmeyi, düşünebilmeyi, gözlemleyebilmeyi, kendini ifade edebilmeyi, bireysel farklılıkları görebilmeyi ve öğrenmeyi öğrenmelerine, bu sayede bulundukları topluma örnek olacak şekilde 21. yüzyılın gerekliliklerine cevap verebilecek beceriler kazanmalarına fırsat sağlamak için varız.
Telefon02323478044
Faks02323479598
AdresManavkuyu Mah. Dumlupınar Cad. No136 Bayraklı/İZMİR
İlçe Merkezinde
Ulaşım İl merkezine 10 km ilçe merkezine ise 3 km uzaklıktadır.Metro Bölge durağına 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan okulumuzun Sanayi metro durağından aktarmalı tüm otobüsler de okulumuzdan geçmektedir.
İnternet Sitesihttps://camkiranortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞehit Polis Fethi Sekin İlkokulu´nda geçici olarak eğitim öğretime devam etmektedir.
UlaşımUlaşım İl merkezine 10 km ilçe merkezine ise 3 km uzaklıktadır.Metro Bölge durağına 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan okulumuzun Sanayi metro durağından aktarmalı tüm otobüsler de okulumuzdan geçmektedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezinde
Ders SaatleriSabahçı 07:30-13:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı38
  • Öğrenci Sayısı514
  • Derslik Sayısı30
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://camkiranortaokulu.meb.k12.tr/35/29/727819/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)