İzmir / Bayındır Havuzbaşı İlkokulu

Telefon:0 232 583 73 72--05418414693 Adres:Havuzbaşı Köyü Köy İçi Sok. No7 Bayındır/İZMİR Web Sitesi:https://havuzbasiilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Bayındır Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Bayındır İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Bayındır İlkokul Haberleri
Kaynak:https://havuzbasiilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKurumumuzun hizmet alanı dahilindeki vatandaşlar sosyoekonomik durumu düşük seviyede bulunmaktır. Dolayısıyla öğrenimini üstlendiğimiz öğrencilerin aileleri çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda yeterli bilgi ve eğitim seviyesine sahip bulunmamaktadır. Fakat ailelerin öğrenci başarısındaki önemi göz ardı edilemez bir gerçektir. Bu yüzden bizim inancımız şudur ki, öğrencilerin kaliteli bir eğitim alması amacının, sadece öğrenci çerçeveli stratejilerle gerçekleşmeyeceği, başarı için ailelerin de bu sürece katılması gerektiğidir. İşte bu noktada kurumumuzun geleceğe yönelik nihai amacı; öğrencilerin imkanlar dahilinde kaliteli bir eğitim almasını sağlamak için aileleri de bu sürece katarak onları, çocuk gelişimi ve eğitimi, aile kavramı, insan ilişkileri gibi konularda bilimsel bilgilerle donatarak, üstlendiğimiz eğitim – öğretim görevini sadece öğrencilerimize değil, hizmet alanımızdaki her yaş ve seviyedeki vatandaşlara yaymaktır.
Misyonİlköğretim çağındaki her Türk çocuğunun, milletin kültürel, manevi, ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir Bu çerçeveden hareketle, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili yetenekli kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak ve bunun yanında velilerimizi de, aile içi iletişimlerine yardımcı olan düzenleyici modern ve bilimsel bilgilerle donatmak bizim asli görevimizdir.
Telefon0 232 583 73 72--05418414693
AdresHavuzbaşı Köyü Köy İçi Sok. No7 Bayındır/İZMİR
İnternet Sitesihttps://havuzbasiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz 110 hane ve 429 nüfusa sahiptir. Genel geçim kaynakları tarım ve hayvancılıktır.
UlaşımKöyümüz Bayındır ilçesine 18 km, İzmir iline ise 70 km mesafededir. Köyümüzde, İzmir Büyük Şehir Belediyesi´ nin sunduğu ulaşım imkanı mevcuttur. Sabah 07:00 - 08:00 - 09:00 ve akşam da 17:00 saatlerinde Bayındır ilçesine ulaşım sağlayan belediye otobüsleri çalışmaktadır. İzmir iline direk ulaşım imkanımız mevcut olmayıp yine belediye otobüslerini kullanarak aktarma usulü ile İzmir iline ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkKöyümüz Bayındır ilçesine 18 km, İzmir iline ise 70 km mesafededir.
Ders Saatleri09:00 - 14:30
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı59
  • Derslik Sayısı3
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://havuzbasiilkokulu.meb.k12.tr/35/03/727806/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)