İzmir / Bayındır Çırpı Şehitler İlkokulu

Telefon:02325836021 Adres:İbrahim Çavuş Mah. Fevzi Çakmak Cad. No50 Çırpı Semti Bayındır /İZMİR Web Sitesi:https://cirpisehitlerilkokulu.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Bayındır Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Bayındır İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Bayındır İlkokul Haberleri
Kaynak:https://cirpisehitlerilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz öncelikle kendisine ve çevresiyle barışık sağ duyulu, başkalarının düşünce ve inançlarına saygılı, her türlü şiddete karşı, inançlı, demokrat, ulusal ve evrensel değerleri bilimsel düşünen, araştıran, irdeleyen, sorgulayan, kendi kendine karar veren, kararların sorumluluğunu taşıyabilen, özgüveni gelişmiş, bağımsız ve özgür bireyler olarak toplumda rol almaya hazır, katılımcı bireyler yetiştirmektir.
MisyonProfesyonellik,çalışkanlık,sorumluluk ve verimlilik,sürekli yenilenme, yaratıcıve analitik düşünme esaslarına dayalı bir kurum olarak; yurt içinde ve yurt düşünda hizmet verecek olan gelecek kuşakların liderleri bu günün çocuklarını çağın gereksinimleri doğrultusunda hayata hazırlayarak Türk milletini, çağdaş uygarlığın yapıcı, üretici sekçin bir ortağı yapmaktır.
Telefon02325836021
Faks02325836021
Adresİbrahim Çavuş Mah. Fevzi Çakmak Cad. No50 Çırpı Semti Bayındır /İZMİR
İnternet Sitesihttps://cirpisehitlerilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇırpı önceleri "Belde" statüsünde olup.şu an Bayındır İlçe Merkezine bağlı mahallelerden oluşan "semt" durumundadır. Geçim kaynağı olarak tarım ve hayvancılıkla uğraşılmaktadır.
UlaşımBayındır İlçe Merkezine 15 Km uzaklıktadır. İzmir terminalinden İzmir-Bayındır minibüsleri kalkmaktadır.Torbalı´dan ESHOT ulaşımı bulunmaktadır.Ayrıca Basmane´den Tire ve Ödemiş yönüne giden tren ulaşımıda bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkBayındır İlçe Merkezine 15 Km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliTam Gün
Ders Saatleri08:50
14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı313
  • Derslik Sayısı11
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://cirpisehitlerilkokulu.meb.k12.tr/35/03/714013/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)