İzmir / Aliağa Hasbi Şengül İlkokulu

Telefon:0 232 628 70 83 Adres:Yenişakran Mah.Şair Namık Kemal Cd. No77 Aliağa/İZMİR Web Sitesi:https://hasbisengul.meb.k12.tr İzmir Okulları, İzmir Aliağa Okulları, İzmir İlkokulları, İzmir Aliağa İlkokulları, İlkokul Haberleri, İzmir İlkokul Haberleri, İzmir Aliağa İlkokul Haberleri
Kaynak:https://hasbisengul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYönetimde şeffaf, katılımcı, paylaşımcı bireylere ulaşabilmek, yolunda sürekli gelişen, aile sıcaklığı içinde eğitimin kalitesinin artırılması ve geliştirilmesi için etkileşim içinde olduğumuz tüm bireylere eğitimin her alanında hizmet vermek.
MisyonDüşünen, sorgulayan, kendini ifade edebilen, sorumluluk duygusuna sahip, yeniliğe ve gelişime açık, ülkesini seven, insani değerlere sahip mutlu bireyler yetiştiren bir okul olmak.
BaşarılarOkulumuz Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları çerçevesindeki “Let A Smile Be Your Umbrella” isimli Comenius Projesini gerçekleştirmiştir.Bu proje ile hem kendi kültürümüzü ve güzelliklerimizi dünyaya duyurmuş, tanıtmış hem de yabancı ülke eğitim ve kültürlerini tanıma fırsatını bulmuştur.Projemize Türkiye (Koordinatör)ülke olmak üzere İtalya, İngiltere, Norveç, İspanya, Portekiz, Litvanya, Yunanistan katılmış. Proje olumlu sonuçlar ve başarı ile Haziran 2015´de sonuçlandırılmıştır.
Telefon0 232 628 70 83
Faks0 232 628 70 83
AdresYenişakran Mah.Şair Namık Kemal Cd. No77 Aliağa/İZMİR
İnternet Sitesihttps://hasbisengul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenişakran Beldesi(mahallesi) İzmir - Çanakkale karayolu üzerinde kurulmuş, şirin bir yerleşim yeridir.Beldede (mahallede) öncelikli olarak zeytin yetiştiriciliği yapılmaktadır.Beldenin (mahallenin) İzmir´e uzaklığı 75 km ve Aliağa´ya uzaklığı 14 km´dir.İzmir´in Dikili ilçesine uzaklığı 50 km ve Bergama ilçesine uzaklığı ise 38 km´dir.
UlaşımYenişakran Beldesinin (mahalesinin), İZMİR İl merkezine olan uzaklığı 75 km dir. Aliağa İlçe merkezine olan uzaklığı ise 14 km dir. Yenişakran Beldesinden(mahalle olmuştur), Aliağa İlçe merkezine her 30 dakikada bir şehiriçi minibüs ile ulaşım sağlanmaktadır.İZMİR İl merkezine ise belde içerisinden Çanakkale-İzmir karayolu geçmektedir.Şehirlerarası otobüsler saat başı geçmektedir.Bu şekilde ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkYenişakran Beldesinin (mahalesinin), İZMİR İl merkezine olan uzaklığı 75 km dir. Aliağa İlçe merkezine olan uzaklığı ise 14 km dir.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri09.00-15.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı255
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://hasbisengul.meb.k12.tr/35/02/734040/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)