İzci Liderlerimizin Düzenlemiş Olduğu Kış Kampı

Türkiye İzcilik Federasyonu ( TİF )’ na bağlı dört kulüpten yaklaşık 130 izcinin katılımıyla “ Lâdik Mahalli ve Kulüp Kış Kampı”,  Lâdik İmam Hatip Lisesi Pansiyonu’ nda, 19 – 25 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Lâdik Atatürk İlkokulu İzci Liderlerimiz:

Ahat AYGÜL ( Faaliyet Sorumlusu ), Eyüp Oktay BİLGİN, Yaşar GEÇER ve Ahmet GÜLER

Kampa katılan gençlere milli ve manevi duyguların yanı sıra; kar etkinlikleri, el becerileri, geleneksel okçuluk, bilek güreşi, kampçılık, geleneksel çocuk oyunları, izcilik teori ve uygulamalı eğitimleri verilmiştir.

Şehrimizin tanıtımıyla ilgili olarak; Ambarköy, Şehir merkezi, Akdağ’ a yürüyüş düzenlerek şehrimizin tarihi, turistik ve doğal alanları hakkında izcilerimiz bilgilendirilmiştir.

Akdağ’ dan Ladik’ e gece meşalelerle yürüyüş yapılmış ve bu yürüyüşe;

Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Müdür Yardımcısı, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü katılmışlardır.

Faaliyet sorumlusu Ahat AYGÜL; kamp süresince izcilere destek veren Lâdik İlçe Kaymakamı Muhammet ÇİFTÇİ ve Lâdik Belediye Başkanı Selim ÖZBALCI’ ya,

Akdağ’ dan Ladik’ e yapılan meşaleli yürüyüşte izcilerle birlikte yürüyen Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU ve Müdür Yardımcısı Süleyman DEMİRTAŞ, Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Fahri KAYGUSUZ, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa AKAR, İlçe Emniyet Müdürü Vekili İlhan GÜLER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan SANCI’ ya ve de kamp süresince kamp alanını ziyaret eden, destek veren kurum temsilcilerine teşekkür etti.

Lâdik Atatürk İlkokulu İzci Liderlerimiz:

Ahat AYGÜL ( Faaliyet Sorumlusu ), Eyüp Oktay BİLGİN, Yaşar GEÇER ve Ahmet GÜLER

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Ladik Atatürk İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)