İto Medya Grubu Temsilcileri İle İşbirliği Buluşması

İstanbul Ticaret Odası Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay, İTO'da okulumuzun sorumlusu Mehmet Akif Özyurt ile birlikte İTO komiteler biriminin bilgi iletişim medya grubu temsilcileri okulumuzu ziyaret ederek eğitim ve teknik alanlarda iş birliği yapmak için görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede gazetecilik, radyo televizyon ve bilişim alanlarımızla sektör temsilcileri arasında işbirliği yolunda önemli adımlar atıldı.

 İstanbul Ticaret Odası Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay ve İTO'da Maçka Meslek Lisesi sorumlusu Mehmet Akif Özyurt ile birlikte İTO komiteler birimi temsilcileri Cebrail Elmas, Şevket Aksoy, Murat Gürbüz, Falsay Koçer okul müdürümüz, teknik müdür yardımcımız ve gazetecilik, radyo televizyon ve bilişim alan şefleriyle kahvaltıda buluştu. Alan şeflerinden alanlarıyla ilgili genel değerlendirmelerini ve sektörden beklentilerini dinleyen İTO heyeti kahvaltıdan sonra sırasıyla Radyo Televizyon, Bilişim ve Gazetecilik alanlarının atölyelerini ziyaret etti.

Radyo ve Televizyon Atölye Şefi Aysel Durgun Uzun İTO temsilcilerine alandaki stüdyo ve atölyeleri gezdirdi. Bilişim alanında ise Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ahmet Asım Maden öğrencilerle beraber yapımına devam ettikleri 'Roborio' adlı robotu tanıttı. Gazetecilik alanında ise İTO Genel Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay öğrencilere gazete manşetleri hakkında bilgi verdi. Gazetecilik Alan Şefi Sema Kahraman Vurucu okulumuzun haber sitesi habermacka.com ile okulumuzun resmi sitesi mackamebk12'yi ve öğrencilerin online gazetecilik uygulamalarını tanıttı. İTO heyeti alanları gezdikten sonra okulumuz şeref katında yer alan Gazetecilik alanına ait 'Güzden Kalanlar' fotoğraf sergisini gezdi. Kuralay, okul müdürümüz Kemal Biricik'e 'Nuri Demirağ' kitabını verdi. Okul müdürümüz İsrafil Kuralay'a Maçka logolu bardak hediye etti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Şişli Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)