İstiklal Marşı´nda İlçe İkincisi Olduk.

            12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY´u anma etkinlikleri kapsamında ilçemiz ilk-ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşı´nı güzel okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden 5-A sınıfı öğrencilerimizden İrem SAĞLAM ikinci olmuştur.

           Ballıca 60.Yıl Çok Programlı Lisesi konferans salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Köksal KIR, Şube Müdürümüz Caner Can KOÇ, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen programda 12 İlk/Ortaokulumuzda yapılan elemelerde finale kalan öğencilerimiz İstiklal Marşımızın güzel okunmasına yönelik duygu yoğunluğu ile dolu dolu bir yarışma programının geçirilmesini sağladılar. 

           Yarışmada Yörükler İlk/Ortaokulu öğrencisi Adem KÖSE birinci, okulumuz Tekel İsmail Çolak İlk/Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencisi İrem SAĞLAM ikinci, Esentepe İlk/Ortaokulu öğrencisi Nilay AYDIN üçüncü oldu. Program İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Köksal KIR´ın öğrencilerimizi tebrik etmesi ve konuşmasının ardından sona erdi.

           Bu vesile ile programa katılarak başarı gösteren 5-A sınıfı öğrencimiz İrem SAĞLAM´ı tebrik ve takdir eder, emeği geçen öğretmenlerimizden Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Neşe AYGÜN, Matematik öğretmenimiz İsmail ÖKSÜZOĞLU projeyi okulumuz adına organize eden müdür yardımcımız Seyhan DEMİRPENÇE ve destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Ondokuzmayıs Tekel - İsmail Çolak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)