İstanbul / Zeytinburnu Toki Seyit Nizam Şehit Semih Balaban İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://tokiseyitnizamiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerlerine bağlı Atatürk ilke ve inkilaplarını özümsemiş, geçmişine bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak, veli yapısını, kültürel yapıyı ve çevre faktörlerini de dikkate alarak Türk Milli Eğitim programı doğrultusunda etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermek.Onurlu , kimlikli, lider ruhlu ve bilinçli bireyler yetiştirmek. Kalitenin ve başarının adı olmak.
MisyonÇocuklarımızın düşlerinin buluştuğu, geleceği bugünden yaşayarak, kaliteyi yükseltmek için okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda, teknolojik imkanları kullanarak sosyal, sportif ve kültürel alanda nitelikli bir eğitim vermektir.Eğitim ve öğretimde önder ve örnek bir okul yaratmak.
Telefon0212 664 50 69
Faks0212 664 50 39
AdresSeyitnizam Mah. Seyitnizam Cad. No.63 ZEYTİNBURNU/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://tokiseyitnizamiho.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım´Kabataş-Bağcılar´ tramvay hattının ´Akşemsettin´ durağına 5 dakika yürüme mesafesindeyiz ayrıca ´Topkapı - Kazlıçeşme Marmaray´ otobüs hattının Seyitnizam Caddesi durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Ders Saatleri08:40-16:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı64
  • Öğrenci Sayısı905
  • Derslik Sayısı35
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://tokiseyitnizamiho.meb.k12.tr/34/24/734654/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)