İstanbul / Zeytinburnu Borsa İstanbul Zeytinburnu Anadolu Lisesi

Telefon:0 212 582 69 93 Adres:Kazlıçeşme Mahallesi 10. Yıl Caddesi No/5 Zeytinburnu /İSTANBUL Web Sitesi:https://bizal.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Zeytinburnu Okulları, İstanbul Anadolu Liseleri, İstanbul Zeytinburnu Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Zeytinburnu Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://bizal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonİSTİYORUZ Kİ
BORSA İSTANBUL ZEYTİNBURNU ANADOLU LİSESİ
Anadolu liseleri arasında öncelikle tercih edilen, Öğrencilerini seçkin üniversitelere yerleştiren, Demokrat, katılımcı, paylaşımcı, İnisiyatif sahibi, ahlâklı gençler yetiştiren, Sosyal, kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, Tüm paydaşlarının parçası olmaktan mutlu olduğu, Kurum kültürü gelişmiş bir eğitim kurumu OLSUN.
MisyonBİZ;
Atatürk İlke ve inkılâplarını özümsemiş, Milli değerlerini yaşayan ve yaşatan, Evrensel değerlere hâkim, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Farklı düşüncelere de hoşgörülü, Sosyal kişilikli, özgüveni yüksek, Yeteneklerinin farkında, işbirliğine yatkın, Ülkesine ve dünyaya karşı sorumlu, Başarılı bireyler yetiştirmek için VARIZ.
Telefon0 212 582 69 93
Faks(212) 582 6994
AdresKazlıçeşme Mahallesi 10. Yıl Caddesi No/5 Zeytinburnu /İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://bizal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKazlıçeşme Mah. 10. Yıl Cd. No:5 Zeytinburnu/İstanbul
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık 2 kilometredir.Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu yanı.Aynı zamanda Abdi İpekçi Spor salonuna çok yakındır.
Okulumuza Yenibosna-Bakırköy/Mahmutbey-Bağcılar/cevizlibağ-topkapı/Edirnekapı-Fatih/Eyüp/Halkalı-ataköy den Kazlıçeşme Marmatay istasyonuna 15-20dk da bir otobüs kalkmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık 2 kilometredir.
Servis BilgisiFatih, Bahçelievler, Zeytinburnu, Bakırköy, Bağcılar
Ders Saatleri08:30-15:35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkul Basketbol, Voleybol, Futsal, Masa Tenisi, Badminton vb dallarda kız ve erkek öğrenci takımları vardır. Okul spor alanı var olup çalışmalar spor alınında yapılmaktadır. Ayrıca Halısaha, Voleybol Sahası ve Basketbol sahaları mevcuttur.
ProjelerOkulumuzda Koç Öğretmen, Akademik Hazırlık projeleri yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı44
  • Öğrenci Sayısı688
  • Derslik Sayısı23
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bizal.meb.k12.tr/34/24/964157/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)