İstanbul / Üsküdar Üsküdar Ocağım Anadolu Anaokulu

Telefon:02163252606 Adres:ALTUNİZADE MAH. ORD. PROF. FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD. NO 30 ÜSKÜDAR / İSTANBUL Web Sitesi:https://ocagimanadoluanaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Üsküdar Okulları, İstanbul Anaokulları, İstanbul Üsküdar Anaokulları, Anaokulu Haberleri, İstanbul Anaokulu Haberleri, İstanbul Üsküdar Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, insan haklarına ve doğaya saygılı, toplumsal uyum becerileri yüksek nesillerin yetişmesi amacıyla çalışmalarını yürütür. Bu amaç doğrultusunda uygun eğitsel ortamların oluşturulması ve bu ideal eğitim/öğretim ortamlarının, eğitim bilimlerinin verileriyle, sürekli gözden geçirilmesi ve gerekli değişimlerin yapılması yöntemiyle hareket eder.
MisyonOkulumuz Türkiye Milli eğitiminin temel değerleri ışığında; Bireysel farklılıkları gözeterek, eğitim/öğretim ortamlarını sürekli geliştiren bir yapıya sahiptir. Temel amacı okul öncesi yaş grubundaki çocukların eğitim öğretim faaliyetlerine bilimsel bir perspektiften bakarak çocukların hazır bulunuşluk düzeylerinin ilkokul eğitimine uygun hale gelmesidir.
Telefon02163252606
AdresALTUNİZADE MAH. ORD. PROF. FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD. NO 30 ÜSKÜDAR / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://ocagimanadoluanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriALTUNİZADE MAH. ORD. PROF. FAHRETTİN KERİM GÖKAY CAD. NO: 30 ÜSKÜDAR / İSTANBUL
UlaşımİL MERKEZİNE 15 KM İLÇE MERKEZİNE 4KM ÜSKÜDAR YÖNÜNDE,KADIKÖY(KOŞUYOLU)E GİDEN OTOBÜS VE MİNİBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
ALTUNİZADE CAMİİ YANI
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 15 KM İLÇE MERKEZİNE 4KM
Öğretim ŞekliTam gün eğitim vermektedir.
Ders Saatleri08:30 / 17.40
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://ocagimanadoluanaokulu.meb.k12.tr/34/22/764665/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)