İstanbul / Üsküdar Sokullu Mehmet Paşa İlkokulu

Telefon:0216 553 31 21 Adres:Validei Atik Mahallesi Eski Toptaşı cad. No 106 ÜSKÜDAR / İSTANBUL Web Sitesi:https://sokullumehmetpasailkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Üsküdar Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Üsküdar İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Üsküdar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sokullumehmetpasailkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEvrensel değerlere sahip, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendini yetiştirmeyi ve geliştirmeyi öğrenen bireyleri yetiştirerek; hedefledikleri bir üst kuruma yerleştiren, sportif, sosyal, bilimsel ve kültürel alanlarda kazandığı başarılarla örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonUlu Önder Atatürk´ün emanet ettiği değerleri korumasını bilen, bağımsızlık bayrağını gelecek nesillere taşıyabilen, kimliği ile gururlanan, milli kültürümüzü geliştirmeyi ülkü edinen, tarih bilincine sahip, azimli ve kararlı gençler yetiştirmektir.
Bu noktadan hareketle, sevgi ve saygıyı ön plandan tutan, geleceğ güvenle bakan, bilgiye ulaşmasnı öğrenen ve öğrendiklerini bir araya getirerek kendine özgü sonuçlar üretebilen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yeniliğe açık ve modern toplum hedefini benimseyen ve bunun için ilgi ve yetenekleri azami ölçüde kulanan biretler yetiştirmektir.
Başarılar"CUMHURİYETİMİZİN 89. YILI" KONULU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN 4. SINIFLAR ARASI RESİM YARIŞMASI 1.Sİ 4-A SINIFINDAN MELİS ŞAHİN OLMUŞTUR.
Telefon0216 553 31 21
Faks0216 391 59 23
AdresValidei Atik Mahallesi Eski Toptaşı cad. No 106 ÜSKÜDAR / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://sokullumehmetpasailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri582.666 nüfusa sahip olan Üsküdar İstanbul´un en eski yerleşim yerlerinden biridir. M.Ö. 1000´lerden beri bilinen ve oturulan, Bizans´tan kalan Kız Kulesi´nı simgesi haline getiren, Osmanlı devrinden de kalan yalıların, cumbalı ahşap evlerin süslediği sokaklarıyla, korularıyla, köşkleriyle, hamamlarıyla, camileriyle, kiliseleri ve sinagoguyla Üsküdar, adı kendisine en çok yakışan altın şehirdir.
UlaşımİL VE İLÇE MERKEZİNDEDİR.
6 numaralı İETT otobüsleri ve Üsküdar MARMARAY önünden kalkan Acıbadem dolmuşları okulun önünden geçmektedir. Zeynep Kamil Hastanesi ve Karacaahmet Mezarlığı duraklarına 5 dk lık yürüme mesafesindedir. TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI 6 NUMARALI HALK OTOBÜSÜ ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIK BİNASINA,ZEYNEP KAMİL HASTANESİNE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.
Merkezden UzaklıkİL VE İLÇE MERKEZİNDEDİR.
6 numaralı İETT otobüsleri ve Üsküdar MARMARAY önünden kalkan Acıbadem dolmuşları okulun önünden geçmektedir. Zeynep Kamil Hastanesi ve Karacaahmet Mezarlığı duraklarına 5 dk lık yürüme mesafesindedir.
Öğretim ŞekliNORMAL EĞİTİM
Ders Saatleri9.00- 14:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı456
  • Derslik Sayısı13
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sokullumehmetpasailkokulu.meb.k12.tr/34/22/736340/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)