İstanbul / Üsküdar Rauf Orbay İlkokulu

Telefon:0 216 505 97 11 Adres:Cumhuriyet mah. Karlıdere cd. Adem Yavuz sok. No 25/1 Üsküdar/İSTANBUL Web Sitesi:https://rauforbayio.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Üsküdar Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Üsküdar İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Üsküdar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://rauforbayio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerine, bilgiye ulaşma yollarını öğreten, yeni proje ve buluşların oluşmasına ortam sağlayan, teknolojiyi etkili biçimde kullanmayı öğreten, teoriyle deneyimi birleştirip senteze varabilmeyi ve sistemli düşünebilmeyi kazandıran; ekonomik olarak kendine yeten, personeli, öğrencisi ve velisiyle bütünleşmiş; eğitim ve öğretimde emsallerinden daha başarılı, tercih ve takdir edilen, ülkenin sayılı okulları arasında yer alan; öğrencilerini hayata ve üst öğrenime hazırlayan; geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmele ulaşmak için çalışarak sürekli gelişim amaçlayan; mezunlarının, ülkenin ve dünyanın önemli kurum ve kuruluşlarında görev aldığı ve toplumda “Rauf Orbay İlkokulu” olmanın ayrıcalığını fark ettiren bir “İlkokul” olmaktır.
MisyonTürk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı; ülkesini ve milletini seven; kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık; hoşgörülü, dürüst, özgüven sahibi, erdemli, paylaşmayı bilen, özeleştirisini yapabilen ve yaşamdaki yerini sorgulayabilen; öğrencilerini, iş dünyasının ve küreselleşen toplumun sağlıklı pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde tutarak kendini ve toplumu sürekli geliştiren; demokratik ilkeler çevresinde farklılıkları zenginlik olarak algılayan; içinde bulunduğu topla karşı sorumlu olduğunun bilincinde olan; bizleri modern ve çağdaş ülkeler seviyesine taşıyacak, toplum refahını yükseltecek, değişen ve büyüyen bu güzel ülkenin vatandaşları olmanın yanında, özüne, kültürüne, milli ve manevi değerlerine bağlı, başarılı nesiller yetiştirmektir.
Başarılar2012 Yılı Başarılarımız:
1) Üsküdar Atletizm Yarışmalarında 2 takımımız Üsküdar Şampiyonluğu kazanırken, 2 takımımızda Üsküdar İkinciliği aldı.(Mayıs 2012)
2) Üsküdar Okullararası Voleybol Şampiyonasında Küçük Erkekler Takımımız Üsküdar 2.si olurken, Yıldız Erkekler Takımımız Üsküdar 3.sü oldu. (Mart 2012)
3) Öğrencimiz Emirhan Demirci Karatede İstanbul Şampiyonu Oldu.(Nisan 2012)
4) Coşkun Koleji´nin düzenlediği "Coşmaya 2012 Matematik Şenliği"nde 5A sınıfı öğrencisi E.Batuhan GÖÇ dereceye girerek madalya ve ödül aldı. (Mart 2012)
5) İstanbul Atletizm Şampiyonasında; Yıldız Kız Takımımız İstanbul 4.sü, Yıldız Erkek Takımımız İstanbul 9.su, Küçük Kızlar Takımımız İstanbul 6.sı, Küçük Erkekler Takımımız İstanbul 11.si oldu.(Şubat 2012)
2013 Yılı Başarılarımız: 1) Öğrencimiz Emirhan Demirci Karatede İstanbul Üçüncüsü Oldu.(Şubat 2013)
Telefon0 216 505 97 11
Faks0 216 505 97 10
AdresCumhuriyet mah. Karlıdere cd. Adem Yavuz sok. No 25/1 Üsküdar/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://rauforbayio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Libadiye Caddesi ve Bulgurlu Caddesine yürüme mesafesinde yer almaktadır.
UlaşımOkulumuz Ataşehir, Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy´e 10 dk mesafede yer almaktadır.İETT
20E(Kadıköy-Esatpaşa) Okulumuza yakın olan Karlıdere Caddesinden geçmektedir.
10E(Kadıköy-Esatpaşa) Okulumuza yakın olan Karlıdere Caddesinden geçmektedir.
11L(Üsküdar-Bulgurlu) Üsküdar dan Okulumuza gelecek olanlar 11 L hattının Doğan sokak durağında ineceklerdir.
MİNİBÜS
Kadıköy-Esatpaşa(Eyüboğlu) ve Kadıköy-Ümraniye minibüsleri okulumuza yakın olan Esatpaşa Caddesinden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Ataşehir, Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy´e 10 dk mesafede yer almaktadır.
Ders SaatleriDers Başlama ve Bitiş Saati :08:50 - 14:15
Etüt Saati :14.30 - 16.00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı40
  • Öğrenci Sayısı810
  • Derslik Sayısı28
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://rauforbayio.meb.k12.tr/34/22/736330/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)