İstanbul / Üsküdar Necmiye Güniz İlkokulu

Telefon:0 216 324 02 46 Adres:Ünalan Mah. Kıvılcım Sok. No5 Üsküdar/İST Web Sitesi:https://necmiyegunizio.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Üsküdar Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Üsküdar İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Üsküdar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://necmiyegunizio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürkiye’yi layık olduğu uygarlık düzeyine çıkartacak her türlü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin bir parçası olarak toplum içerisinde eğitim, bilim, sanat, teknoloji ve kültür merkezi haline gelmek, bunu oluşturmak için okulu çekim merkezi haline getirmek, eğitim kurumu geliştikçe içindeki öğrenci, öğretmen ve de bağlı olduğu toplumun da gelişeceğini düşünerek okulumuzu her bakımdan geliştirmek.
MisyonOkulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörleri de dikkate alarak, verimli ve etkili bir biçimde uygulamak, öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeylerine, yeteneklerine, ihtiyaçlarına ve bireysel farklılıklarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılamak, yeteneklerini geliştirmelerine ve sunmalarına ortam hazırlamak ve onları cesaretlendirmek, okulda öğrenmenin kalitesini artırmak ve de öğrencilere dürüstlük, adalet, hoşgörü ve milli değerlere saygı gibi konuları benimsemelerine yardımcı olmak temel görevimizdir.
Başarılar23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim yarışmasında 1/C sınıfından öğrencimiz MİRAY ÇETİNKAYA ilçede 2. olmuştur.Tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Okulumuz geçtiğimiz yıllarda da birçok başarıya imza atmıştır.
Telefon0 216 324 02 46
Faks0 216 472 43 71
AdresÜnalan Mah. Kıvılcım Sok. No5 Üsküdar/İST
İnternet Sitesihttps://necmiyegunizio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÜnalan Mahahhlesi Kıvılcım Sokak No:5 Üsküdar/İSTANBUL
UlaşımOkulumuz Üsküdar Ünalan Mahallesinde olup, Üsküdar merkeze vasıta ile 15-20 dk mesafededir.Üsküdar Merkezden 11Ü Otobüsüyle, Kadıköy Merkezden 3A, 3B Otobüsleriyle ve Ünalan Mahallesi Minibüsleriyle, Metrobüsle Uzunçayır durağında ve Kadıköy-Kartal Metrosunda Ünalan Durağında inerek okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Üsküdar Ünalan Mahallesinde olup, Üsküdar merkeze vasıta ile 15-20 dk mesafededir.
Ders SaatleriDers Başlama Saati:09:00 Bitiş Saati:14:20
Isınma TürüDoğalgaz Kalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı32
  • Öğrenci Sayısı609
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://necmiyegunizio.meb.k12.tr/34/22/736416/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)