İstanbul / Üsküdar Halide Edip Adıvar Anadolu Lisesi

Kaynak:https://heaal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon Çağın gelişen bilgi ve teknolojisinden en verimli şekilde yararlanarak, Türk Milletini çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkaracak iyi bir yönetim anlayışı ile Okulumuzu sürekli başarılı kılacak, örnek ve önder bir kurum haline getirmektir. Demokrasiye inanarak demokrasiyi bir yaşam biçimi haline getiren ve bunu uygulayarak içsellleştiren bireyler olmaktır.
Misyon Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, iyi bir yönetim anlayışıyla kaliteyi artırmak için, kendine güvenen, dürüst, çalışkan, bilgili, evrensel değerleri benimseyen, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden, araştıran, sorgulayan ve üreten ve de hayat boyu demokrasiyi yaşayan ve yaşatan bireyler yetiştirmektir.
Telefon(216) 391 54 72
Faks(216) 553 11 76
AdresSultantepe Mh.Selvilik Cd. No.87 Üsküdar/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://heaal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ ÜSKÜDAR´IN SULTANTEPE MAHALLESİNE BULUNMAKTADIR. FETHİ PAŞA KORUSUNUN YANINDA BOĞAZA NAZIR BİR KONUMDADIR.
UlaşımOKULUMUZ ÜSKÜDAR İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIROKULUMUZA İSTANBUL´UN BİR ÇOK BÖLGESİNDEN TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR. AYRICA ÜSKÜDAR VAPUR İSKELESİNE VE MARMARAY İSTASYONUNA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. İNŞAATI DEVAM EDEN ÜSKÜDAR - ÇEKMEKÖY METRO HATTI DURAĞI OKULUMUZA 300 METRE MESAFEDEDİR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ ÜSKÜDAR İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR
Ders Saatleri08:00 - 15:10
Isınma TürüDOĞALGAZ KALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı57
  • Öğrenci Sayısı1126
  • Derslik Sayısı31
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://heaal.meb.k12.tr/34/22/972884/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)