İstanbul / Ümraniye Emine Koçulu İlkokulu

Telefon:0 216 364 44 48 Adres:Altınşehir Mah. Acısu Cad. Bezirgan Sok. No16 Ümraniye / İSTANBUL Web Sitesi:https://eminekoculuio.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Ümraniye Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Ümraniye İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Ümraniye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://eminekoculuio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÜlkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider, kişilikli bireyler yetiştiren bir kurum olmak.
MisyonMilli ve manevi değerlere sahip, çağdaş dünyaya uyum sağlayabilen, kendi kişisel özelliklerinin farkında olan, kendini gerçekleştirecek yüksek standartlardaki ortaöğretim kurumlarına devam edecek, başarıyı gösteren donanımı almış, dürüst, hoşgörülü, lider bireyler yetiştirmek.
Telefon0 216 364 44 48
AdresAltınşehir Mah. Acısu Cad. Bezirgan Sok. No16 Ümraniye / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://eminekoculuio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAltınşehir Mahallesi Acısu Caddesi Bezirgan Sokak No:16 Ümraniye - İstanbul
Ulaşımİlçe merkezine 7 km uzaklıktadırKadıköy´den kalkan 14 BK nolu IETT otobüs hattı okulumuzun önünde olan Tatlısu öğrenci yurdu durağında inebilirsiniz.Ümraniyden gelecek olanlar için tavukçuyolu´ndan geçen otobüslere bindikten sonra Erol Sokak durağı ya da Çetin Caddesi durağında inerek Acısu Caddesi üzerinden 5 dk yürüyerek okulumuza gelebilirsiniz.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 7 km uzaklıktadır
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorijer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı61
  • Öğrenci Sayısı1347
  • Derslik Sayısı23
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://eminekoculuio.meb.k12.tr/34/21/736594/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)