İstanbul / Sultangazi Şehit Teğmen Ali Yılmaz İlkokulu

Telefon:0212 650 01 90 Adres:Zübeyde Hanım Mahallesi, 1268. Sokak, no 21/A Sultangazi, İstanbul. Web Sitesi:https://sehittegmenaliyilmazilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sultangazi Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Sultangazi İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Sultangazi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehittegmenaliyilmazilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonŞehit Teğmen Ali Yılmaz ilkokulu olarak vizyonumuz, öğrencilerimize etkili ve verimli bir öğrenme ortamı sağlamaktır. Bu bağlamda biz;
-Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarına göre, farklı öğrenme şekilleri olduğunun bilinciyle hareket edecek, onların kişilik haklarına saygı gösterecek, iyi bir öğrenme kültürü oluşturmak için çabalayacağız.
- Her öğrencinin bireysel gelişimine odaklanacağız; öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve ruhsal gelişimine önem vereceğiz.
- Öğrencilerimizi sorumluluk sahibi genç yetişkinler olarak hayata hazırlayacağız.
- Bilgiyi ve başarıyı önemseyeceğiz; ama bununla birlikte öğrencilerimizin sağlam karakterli ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni yapacağız.
MisyonTürk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde çalışkan, çağın bilgi ve donanımına sahip, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen, problem çözme becerisi gelişmiş kendi haklarına sahip çıkan ve başkalarının haklarına da saygı gösteren, farklılıkları zenginlik kabul eden, bilgi ve birikimini toplum yararına kullanabilen nitelikli ve ahlaklı bireyler yetiştirmek.
Telefon0212 650 01 90
Faks0212 650 75 45
AdresZübeyde Hanım Mahallesi, 1268. Sokak, no 21/A Sultangazi, İstanbul.
İnternet Sitesihttps://sehittegmenaliyilmazilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriZübeyde Hanım Mah. 1268 Sok. No: 21/A
Ulaşım16 km-İlçe MerkeziSultangazi ilçe merkezine 4 km, İstanbul Merkeze 17 km uzaklıktadır. 1- İETT: 38Z ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ-BEYAZIT HATTI ile gelindiğinde okulumuzun adını taşıyan durakta inilir. 2- GAZİOSMANPAŞA - SEKİZEVLER(BARAJ YOLU) dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. 3- TOPKAPI-GAZİ MAH. veya EDİRNEKAPI-GAZİ MAH. dolmuşlarıyla gelip "Eski Karakol" mevkiinde inilerek Kazım Karabekir Caddesi üzerinden 600 m(7 dk) yüründüğünde okulumuza ulaşılabilir.
Merkezden Uzaklık16 km-İlçe Merkezi
Ders SaatleriBaşlama : 09:00
Bitiş : 16:30
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı45
  • Öğrenci Sayısı1220
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://sehittegmenaliyilmazilkokulu.meb.k12.tr/34/41/737239/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)