İstanbul / Sultangazi Şehit Engin Tilbaç İlkokulu

Telefon:02124758074 Adres:Cebeci mah. S caddesi No4446 PTT Arkası SultangaziİSTANBUL Web Sitesi:https://sehitengintilbacilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sultangazi Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Sultangazi İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Sultangazi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitengintilbacilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzun temel görevinin; öğrencileri üst öğrenime ve özellikle hayata, hazırlama olduğuna inanırız. Ezberci değil, okuyan, inceleyen, araştıran, düşünen, analiz ve sentezler yaparak kendini sorgulayıp yenileyen öğrencilerin yetişmesine çalışırız. Adalet, eşitlik, özgürlük, hoşgörü, saygı ve sevgi gibi evrensel değerler; bizim temel değerlerimizdir . Öğrenci tüm faaliyetlerin merkezidir. Öğrencilere tam öğrenme ortamı hazırlama, bilgi kaynaklarına ulaşma ve bu bilgileri hayatta kullanmalarına yardımcı oluruz. Başarısızlık, mazereti olan insanların yarattığı bir sonuçtur. İç disiplin ve özgüven bir hayat tarzıdır. Okul çalışanlarının mutluluğu, hizmetin kalitesini artırır. Takım çalışmasını gerçekleştirmek, başarmaktan daha değerlidir. Eğitimde fırsat eşitliği; öğrencilere ilgi ve yeteneklerine göre öğrenme imkânı sunulmasıdır. Tecrübe akademik bilginin tükendiği yerde başvurulabilecek bir bilgi kaynağıdır.
MisyonTürkiye`yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir birimi olarak eğitim, bilim ve kültürün merkezi olmaktır. Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak ve çevrenin ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; öğrencilerin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini pekiştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğretimin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir.
Telefon02124758074
Faks02124757876
AdresCebeci mah. S caddesi No4446 PTT Arkası SultangaziİSTANBUL
İnternet Sitesihttps://sehitengintilbacilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSultangazi-İSTANBUL
Ulaşımİlçe Merkezine 1 km - İl Merkezine 20 kmOkulumuza ulaşım çok kolay olup, Topkapı-Habipler Tramvayı Cebeci durağı, 36A,336E,36CY,36T,36CE,36M gibi birçok otobüs hatları ile kısa yürüyüş mesafesindedir. İstanbul´un tüm bölgelerinden, metrobüs ve tramvaya ulaşımın kolay olması sebebiyle okulumuza erişilebilinir.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 1 km - İl Merkezine 20 km
Ders SaatleriSABAH 08:10 -13:00
ÖĞLEN 13:10 -18:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüMerkezi Doğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuzda birçok spor dalına elverişli spor salonumuz bulunmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı53
  • Öğrenci Sayısı1424
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehitengintilbacilkokulu.meb.k12.tr/34/41/737586/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)