İstanbul / Sultangazi Mehmetcik İlkokulu

Telefon:02125364719 Adres:YUNUS EMRE MAHALLESİ 1383/1 SOKAK SULTANGAZİ / İSTANBUL Web Sitesi:https://sultangazimehmetcikilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sultangazi Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Sultangazi İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Sultangazi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sultangazimehmetcikilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ

Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
MisyonMİSYONUMUZ

Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.



Biz... öğrenciyi toplum içindeki rollerini yapan , başkaları ,ile iyi ilişkiler kuran,iş birliği içinde çalışabilen, biyolojik, psikolojik, sosyal ve kültürel yönleriyle bir bütün olarak çevresine uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için varız.



Biz...öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak için varız.
Telefon02125364719
Faks..
AdresYUNUS EMRE MAHALLESİ 1383/1 SOKAK SULTANGAZİ / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://sultangazimehmetcikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSultangazi/Gazi Mahallesi otobüs-minibüs son durağına 300 metre uzaklıktadır.
Ulaşımİlçe merkezine 4km uzakliktadir.Şişli´den 49
Taksim´den 36T
Beşiktaş´tan 36L
Topkapı´dan 88 numaralı İETT otobüsleriyle okulumuza ulaşabilirsiniz.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 4km uzakliktadir.
Ders SaatleriSabah grubu 08:00 - 12:50
Ögle grubu 13:10 - 18:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı55
  • Öğrenci Sayısı1458
  • Derslik Sayısı29
  • Atölye Sayısı1
Kaynak:https://sultangazimehmetcikilkokulu.meb.k12.tr/34/41/731524/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)