İstanbul / Sultangazi Fuat Sezgin Anadolu Lisesi

Telefon:0 212 595 10 92 Adres:Eski Habipler Mah. Eski Edirne Asfaltı Türel Cad. No3 SULTANGAZİ / İSTANBUL Web Sitesi:https://sultangazifsal.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sultangazi Okulları, İstanbul Anadolu Liseleri, İstanbul Sultangazi Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Sultangazi Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sultangazifsal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzun amacı bilimsel gelişmeleri ve teknolojiyi takip edip kullanabilen, çağının gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, kendisiyle ve çevresiyle barışık, ilişkilerinde saygı ve dürüstlüğe önem veren, iletişimi güçlü, araştıran, üreten, sorgulayan, anadilini ve birden fazla yabancı dili etkili ve doğru konuşabilen, sorunları fark edip çözümler üretebilen, estetik duygusu gelişmiş; sanata ve sanatçıya değer veren, sportif faaliyetlerde başarılı, liderlik vasıfları taşıyarak geleceğin Türkiye´sinde söz sahibi olan gençleri yüksek öğrenime hazırlamaktır.
MisyonÖğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanı sıra kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi, bilgiye ulaşma yollarını önemseyen moral ve ahlaki değerlere, sanat ve insanlığa sahip çıkan birer birey olmaları için çalışıyoruz. Biz, öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli gelişmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyılın değişen, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatmak için, onları gerçek yaşamla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını sağlamak için varız.
Telefon0 212 595 10 92
AdresEski Habipler Mah. Eski Edirne Asfaltı Türel Cad. No3 SULTANGAZİ / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://sultangazifsal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSultangazi 523 bin nüfusa sahip İstanbul´un önemli kara yolları güzergahında yer alan kozmopolit bir ilçedir.
Ulaşımİl merkezine 25 km, İlçe merkezine 6 km uzaklıktadır.Eski Edirne Asfaltı Caddesi´nden Arnavutköy, Sultangazi, Edirnekapı ve Topkapı yönlerine minibüslerle ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca 336 no2lu İETT hattı ile Eminönü´ne 36V hattı ile Veznecilere 336K 36TC 336T 36MC gibi İETT hatları ile aktarmalı olarak Mescid-i Selam-Topkapı hattı tranvayı ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 25 km, İlçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuza öğrenci servisi ile ulaşım sağlanabilmeketedir.
Kontenjan Bilgileri1480
Ders Saatleri08:00-15:00
Yabancı Dilİngilizce-Almanca
Isınma TürüDoğal gaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı49
  • Öğrenci Sayısı1475
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sultangazifsal.meb.k12.tr/34/41/766316/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)