İstanbul / Sultangazi Atatürk Çiftliği Ortaokulu

Telefon:0(212) 536 48 85 Adres:75. Yıl Mahallesi 1352. Sokak No.14 Sultangazi/İstanbul
Okulumuz bölgenin merkezi yerinde bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarıyla rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır. (İETT ile Şair Abay Durağı)
Web Sitesi:https://ataturkciftligiortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sultangazi Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Sultangazi Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Sultangazi Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ataturkciftligiortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNasıl Bir İnsan? Biz, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir Toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini isağlayacak değerler olduğuna inanıyoruz. Bu değerlerin tamamını ona kazandırmanın yanında, topluma yaralı olmayı hedefleyen bir kişiliği oluşturacak değerleri de kazandırmak hedefimizdir. Bu noktada bize güç veren; okul öncesinden başlayarak sekizinci sınıfa kadar, "öğrencinin ruh sağlığını korumaya öncelik vererek kesintisiz olarak aynı iklim ve kültür içinde eğitilmesi ilkesidir."
MisyonÇağdaş ,yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren Yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış bireyler yetiştirmek. Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayanve onlara katkıda bulunan; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; Kendine güvenen;çevresine saygılı; yaratıcı, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek; Bireyi bir bütün olarak algılayıp anaokulundan sekizinci sınıfa kadar aynı kültür ortamında yetiştirmek; eğitim- öğretim kalitesini yükselterek bireyin yaşam kalitesine katkıda bulunmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları referans gösterilen, etkin öncü bir kurum olmaktır.
Telefon0(212) 536 48 85
Faks0212 536 20 14
Adres75. Yıl Mahallesi 1352. Sokak No.14 Sultangazi/İstanbul
Okulumuz bölgenin merkezi yerinde bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarıyla rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır. (İETT ile Şair Abay Durağı)
İnternet Sitesihttps://ataturkciftligiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSultangazi/ İSTANBUL
UlaşımOkulumuz bölgenin merkezi yerinde bulunmaktadır. Toplu taşıma araçlarıyla rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır. (İETT ile Şair Abay Durağı)
Servis BilgisiVar
Ders Saatleri08.00-13.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı47
  • Öğrenci Sayısı1522
  • Derslik Sayısı42
Kaynak:https://ataturkciftligiortaokulu.meb.k12.tr/34/41/737801/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)