İstanbul / Sultanbeyli Çağdaş Yaşam Türkan Tutumluer İlkokulu

Telefon:0216 592 94 00 Adres:Ahmet Yesevi Mh. Barbaros Cd. Gündüz Sk. No42 Sultanbeyli / İSTANBUL Web Sitesi:https://cyttutumluerilk.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sultanbeyli Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Sultanbeyli İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Sultanbeyli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://cyttutumluerilk.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağın gerektrdiğiher türlü eğitim mkanı ile donatılmış,temiz ve düzenli,güleryüz ve anlayışla hareket edilen bir ortamda;kendisine güvenen,araştırmacı ve sorgulayıcı,sorun çözme yeteneği gelişmiş,ekip çalışmasına yatkın sorumluluk sahibi,ileri görüşlü, soran ve sorgulayan, kararlı,kendine yetebilen ve üretken bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
MisyonTürk Milli Eğitim Sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda; öğrenci veli ve kurumdaki tüm çalışanları ile bir ekip çalışması içinde,öğrenciyi en önemli değer olarak görüp,onun duygu ve düşüncelerini önemseyerek öğrencilerimizi kendine yetebilen, toplum faydalı, sorumluluk alabilen soran,sorgulayan,çözüm üreten,insan haklarına saygılı,mutlu bireyler olarak yetişmeleri için devam edecekleri bir üst öğrenim kurumuna hazır gelmelerini sağlamaktır.
Telefon0216 592 94 00
Faks0216 592 94 01
AdresAhmet Yesevi Mh. Barbaros Cd. Gündüz Sk. No42 Sultanbeyli / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://cyttutumluerilk.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe merkezine uzaklık yaklaşık 2 km dir.İlçe merkezinden okula direk ulaşım aracı bulunmamaktadır.Yaya olarak,yaklaşık 20-25 dakikada okula ulaşmak mümkündür.Sultanbeyli Merkezden (İng Bank yanında)Altıntepe minübüsleriyle Türk Telekom Anadolu Lisesi Müdürlüğü durağında inilince yaklaşık 7-8 dakikada okula yine ulaşılabilir. Ayrıca,okulun yaklaşık 300 metre aşağısından geçmekte olan ve ümraniye seferini yapan 131A İETT otobüsü de mevcuttur.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine uzaklık yaklaşık 2 km dir.
Ders SaatleriBaşlama Saati:09.00
Bitiş Saati:14.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞAL GAZ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerGELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI
İFET
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı328
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://cyttutumluerilk.meb.k12.tr/34/31/738770/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)