İstanbul / Sultanbeyli Aydos İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:0 216 419 01 88 Adres:Mehmet Akif Mahallesi Aksu Sokak No 17 / 29 Sultanbeyli/İSTANBUL
Okulumuz Sultanbeyli İlçe Merkezine 2,1 km uzaklıktadır.
Okulumuza merkezden yürüyerek veya Altıyol Mevkiinden geçen Otobüs ve Minibüs hatları kullanılarak ulaşılabilinir. Ayrıca günün belli saatlerinde Orman Caddesi´nden geçen 131SB, 18Ü ve 18K numaralı otobüslerle ulaşım sağlanabilir.
Web Sitesi:https://aydosiho.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sultanbeyli Okulları, İstanbul İmam Hatip Ortaokulları, İstanbul Sultanbeyli İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul Sultanbeyli İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://aydosiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip, içinden çıktığı toplumun değer yargılarını özümsemiş, gücünü geçmişinden alan, toplumu adına geleceğe dair plan ve projeleri olan, yeniliklere açık, özgüveni gelişmiş, araştırmacı, sorgulayıcı niteliklere sahip öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonSağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan, milli ve evrensel değerleri tanıyıp benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendine yetebilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek okulumuzun temel amacıdır.
Telefon0 216 419 01 88
Faks0 216 419 01 89
AdresMehmet Akif Mahallesi Aksu Sokak No 17 / 29 Sultanbeyli/İSTANBUL
Okulumuz Sultanbeyli İlçe Merkezine 2,1 km uzaklıktadır.
Okulumuza merkezden yürüyerek veya Altıyol Mevkiinden geçen Otobüs ve Minibüs hatları kullanılarak ulaşılabilinir. Ayrıca günün belli saatlerinde Orman Caddesi´nden geçen 131SB, 18Ü ve 18K numaralı otobüslerle ulaşım sağlanabilir.
İnternet Sitesihttps://aydosiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzun yerleşim yerine yakın olan kurumlar Orman İşletme Şefliği ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu´dur.
UlaşımOkulumuza merkezden yürüyerek veya Altıyol Mevkiinden geçen Otobüs ve Minibüs hatları kullanılarak ulaşılabilinir. Ayrıca günün belli saatlerinde Orman Caddesi´nden geçen 131SB, 18Ü ve 18K numaralı otobüslerle ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Sultanbeyli İlçe Merkezine 2,1 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08.50-15.00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı501
  • Derslik Sayısı21
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://aydosiho.meb.k12.tr/34/31/734656/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)