İstanbul / Silivri Sayalar İlkokulu

Telefon:02127392338 Adres:Sayalar Mahallesi, Koruyolu Sokak, No1 Silivri/İSTANBUL Web Sitesi:https://Sayalarilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Silivri Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Silivri İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Silivri İlkokul Haberleri
Kaynak:https://Sayalarilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ

Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan bir anlayışla okul ortamında kazandığı edinimleri günlük ve akademik yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek Türkiye Cumhuriyeti´ nin temel ilkelerine bağlı öğrenciler yetiştirmek.
MisyonMİSYONUMUZ

Atatürk´ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulmuş olmanın bilinciyle her koşulda başarıya ve cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek.

Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş bireyler yetiştirmek.

Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek eğitim çalışmalarını ilerici bir yaklaşım ve sürekli kendini yenileyen bir anlayışla devam ettirmek.
Telefon02127392338
Faks(212) 739 2338
AdresSayalar Mahallesi, Koruyolu Sokak, No1 Silivri/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://Sayalarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDoğa ile iç içe, gürültüden uzak,büyük bahçesi olan bir okuldur.
UlaşımSilivri´ ye 32 km´dir. Okulumuza geliş gidiş için mahalle servisleri vardır.Silivri´den okulumuzun başlama saatine uygun dolmuş vardır.Günde 4 sefer yapılmaktadır. Çerkezköy´ e yakınlığı 21 km dir. Bu sebeple ihtiyaçlar genel olarak Çerkezköy´ den karşılanmaktadır.Çerkezköy´de okulumuza otobüsler her saat vardır.
Merkezden UzaklıkSilivri´ ye 32 km´dir. Okulumuza geliş gidiş için mahalle servisleri vardır.Silivri´den okulumuzun başlama saatine uygun dolmuş vardır.Günde 4 sefer yapılmaktadır.
Servis BilgisiTaşımalı eğitim kapsamında Çayırdere Mahallesi´ nden okulumuza 36 öğrenci ücretsiz olarak taşınmaktadır.
Ders Saatleri09.00-14:25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuz okul sporlarından seksek ve mendil kapmaca yarışmalarına katılmıştır.
Sportif Yetenek Taramasında 3 öğrencimiz seçilmiştir.İlçe İçinde Satranç federasyonun düzenlediği yarışmalara katılmaktayız.Geleneksel çocuk oyunları yarışmasına her yıl katılmaktayız.Buz pateni etkinliklerine katılmaktayız.
ProjelerYavru Tema Projesi,Atık pil toplama projesi,Sağlıklı Hijyenik Okul Projesi,Atık Yağ toplama projesi,Sıfır Atık Projesi,Bir ses İki Hareket Projesi,Teknofest Yarışmasına katılım yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı63
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://Sayalarilkokulu.meb.k12.tr/34/18/731376/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)