İstanbul / Şile Çayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu

Telefon:0216 739 59 50 Adres:Çayırbaşı Mh. Sur Sk. No 35 Şile / İSTANBUL Web Sitesi:https://silecayirbasifshortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Şile Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Şile Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Şile Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://silecayirbasifshortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇayırbaşı Fatma Seher Hanım Ortaokulu´nu, saygın, güvenilir, ilk tercih edilen okul haline getirmektir.
MisyonÇağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır. Biz; Atatürk ilkeleri ışığında; sevgi ve saygıya, sorumluluk bilincinin gelişmesine, doğru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, özgüvene, bireysel ve grup disiplinine, araştırma ve analitik düşüncenin geliştirilmesine, eleştiriye açıklığa, pozitif düşünceye, yaşam boyu öğrenmeye, yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, her tür şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, çevre bilincinin geliştirilmesine, sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve ÇAYIRBAŞI FATMA SEHER HANIM ORTAOKULU olmanın haklı gururunu yaşamaya ÖNEM VERİYORUZ.
Telefon0216 739 59 50
Faks(216) 739 5950
AdresÇayırbaşı Mh. Sur Sk. No 35 Şile / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://silecayirbasifshortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım5 KMSahilden Ağva yönüne giden 139A otobüsleri ve Şile-Çayırbaşı Minibüsleri ile köy merkezine kadar ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden Uzaklık5 KM
Servis BilgisiOkulumuz taşımalı eğitim kapsamında öğrenci taşınan bir okul olduğundan adres kayıt alanı içerisinden yapılan taşıma hizmeti devletimiz tarafından sağlanmaktadır.
Kontenjan BilgileriKontenjan yoktur. Kayıt alanları belirleme komisyonunca belirlenen kayıt alandaki öğrencilerin kayıtları yapılır.
Ders Saatleri09.00-15.30
Yabancı Dilİngilizce ve Bakanlar Kurulunca kabul edilen diğer diller
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerHer yıl ilçemizde yapılan sportif etkinliklere katılım sağlanmakta ve çeşitli dereceler ve ödüller alınmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerTübitak 4006, CodeWeek, MEB ROBOT Yarışması
ProjelerOkulumuzda son 5 yıldır TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı271
  • Derslik Sayısı24
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://silecayirbasifshortaokulu.meb.k12.tr/34/19/737226/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)