İstanbul / Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:02122421300 Adres:Merkez Mah. Meserburnu Cad. Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Apt. No45/1 Merkez/Sarıyer İSTANBUL Web Sitesi:https://vehbikocvakfimtal.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sarıyer Okulları, İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, İstanbul Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, İstanbul Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://vehbikocvakfimtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon21. Yüzyılda, Otelcilik ve Turizm alanında gelişmelerin önünde lider ve model bir kurum olmaktır.
MisyonBütün öğrencilerimizi; ülkeler arası turizm ve otelcilik sektörünün ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeterlilikte, milli ve manevi değerleriyle barışık, farklı kültürlere saygılı, gelişime açık, dinamik, yaşam boyu öğrenmeyi amaçlayan, istihdamı yüksek bireyler haline getirirken, uluslararası kalıcı işbirlikleri oluşturup turizm ve otelcilik eğitimi ile ilgili teknik, uygulama, bilgi, deneyim ve yenilikleri kurum ortamına katmak, öğrencilerimizin yabancı ülkelerde eğitim faaliyetlerine katılabilmelerini sağlayacak alt yapı oluşturmak, istihdamı kolaylaştırıcı faaliyetlerle ülkemiz işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlamaktır.
Başarılar19 Mayıs tarihinde yapılan Pizza Yarışmasında öğrencilerimizden Feyza AL ve Kemal PEKŞEN bronz, Muhammet KOÇAK altın madalya ile ödüllendirilmiştir.
Telefon02122421300
Faks02122423883
AdresMerkez Mah. Meserburnu Cad. Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Apt. No45/1 Merkez/Sarıyer İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://vehbikocvakfimtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Sarıyer Merkez´de bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Sarıyer Merkez´de bulunmaktadır.Sarıyer Merkez´e gelen her Otobüs ve Minibüs okulumuz önünden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Sarıyer Merkez´de bulunmaktadır.
Servis BilgisiYok
Kontenjan Bilgileri90
Ders Saatleri08:30 - 16:20
Yabancı Dilİngilizce
Almanca
Rusça
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuz bünyesinde futbol, kız voleybol, kız masa tenisi, erkek satranç, erkek atletizm, erkek boks ve bando takımlarımız bulunmaktadır. Bu takımlarımız her yıl il ve ilçede düzenlenen spor müsabakalarına katılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı317
  • Derslik Sayısı13
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://vehbikocvakfimtal.meb.k12.tr/34/17/748420/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)