İstanbul / Sancaktepe Nermin Ahmet Hasoğlu Ortaokulu

Adres:Osmangazi Mah. Polat Cad. Duygu Sok. No22 Sancaktepe/İSTANBUL Web Sitesi:https://nerminahmethasogluortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sancaktepe Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Sancaktepe Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Sancaktepe Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://nerminahmethasogluortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKendini gerçekleştirmiş, potansiyelinin farkına varmış, geleceğini şekillendirecek imkân ve şartları en üst düzeyde kullanabilecek yetenek ve yeterlilikte bireyler yetiştiren örnek bir ortaokulu olmaktır.
MisyonTürkiye Cumhuriyeti Anayasası´nın tanımladığı nitelikte Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, ülkesini seven, bilgili, donanımlı, âhlaklı ve üretken, değişen dünyayı kendi milli kültürünün katalizöründen geçirebilme, kendi kültürünü yeniden üretebilme ve bu şekilde başı dik, çağdaş evrensel kültürü şekillendirmeye namzet hale gelecek insan yetiştirmektir.
Başarılarİlçede düzenlenen bilgi yarışmasında ikinci olduk. Değerler Eğitimi kapsamında dört alanda birinci olduk.Hava Kuvvetlerinin düzenlediği resim yarışmasında ikinci olduk.
Faks0216 000 00 00
AdresOsmangazi Mah. Polat Cad. Duygu Sok. No22 Sancaktepe/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://nerminahmethasogluortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOsmangazi Mah. Polat Cad. Duygu Sok. No:20 Sancaktepe/İSTANBUL
Ulaşım15 KM İLE; 5 KM İLÇEYEKartal-Paşaköy minübüsleri, 132N sefer numaraları İETT otobüsü, taksi
Merkezden Uzaklık15 KM İLE; 5 KM İLÇEYE
Servis BilgisiServis Var
Ders Saatleri08.00 GİRİŞ 13.35 ÇIKIŞ
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ KALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı45
  • Öğrenci Sayısı927
  • Derslik Sayısı27
Kaynak:https://nerminahmethasogluortaokulu.meb.k12.tr/34/40/739670/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)