İstanbul / Sancaktepe Hisar Yapı İlkokulu

Telefon:0216 622 35 10 Adres:ATATÜRK MAH. YÜCE SK. HISAR YAPI ILKOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Okulumuz, Sancaktepe ilçe merkezine 1500 m. uzaklıktadır.
Sarıgazi ve Yenidoğan etiketli tüm Özel Halk Otobüsleri ve Belediye Ulaşım araçları okulumuzun 400 m. yakınından geçmektedir.
Web Sitesi:https://hisaryapi.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sancaktepe Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Sancaktepe İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Sancaktepe İlkokul Haberleri
Kaynak:https://hisaryapi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYerleşik kuralları olan, köklü, disiplinli, güvenilir, sosyal aktivitelerde aktif, kaliteli bir eğitim ve öğretimin yapıldığı, halkla iç içe olan, çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri en iyi biçimde kullanan, kitlesel ve bireysel başarıları ile kendinden söz ettirebilen, hedefleri büyük, iyi bireyler yetiştiren ilçemizde/ilimizde okullar arasında başarılarıyla adını her zaman duyuran bir okul olarak anılan, milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, enerji tüketiminde verimliliğe dikkat eden, öncü ve çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyonİlköğretim çağındaki öğrencilerin temel eğitim ve öğretimini anayasa ve kanunların izin verdiği ölçüde Atatürkçü düşünce sistemi ışığında, çağdaş, bilime dayalı, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda bireyin sürekli olarak yeteneklerini ve kapasitesini azami ölçüde kullanmalarını gerçekleştirmek, ayrım yapmadan toplumun her kesimine doğrudan veya dolaylı olarak eğitim , öğretim ile kültürel, sosyal ve sportif hizmeti sunmak.
Telefon0216 622 35 10
Faks0216 622 35 10
AdresATATÜRK MAH. YÜCE SK. HISAR YAPI ILKOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Okulumuz, Sancaktepe ilçe merkezine 1500 m. uzaklıktadır.
Sarıgazi ve Yenidoğan etiketli tüm Özel Halk Otobüsleri ve Belediye Ulaşım araçları okulumuzun 400 m. yakınından geçmektedir.
İnternet Sitesihttps://hisaryapi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Sancaktepe Belediyesi sınırları içerisinde; Sancaktepe Hükümet Konağı´ na yaklaşık 800 m., Sancaktepe Belediyesi´ ne yaklaşık 1500 m. yakınlıkta merkezi bir okuldur.
Atatürk Mahallesi´ nde bulunan okulumuzun çevresinde Triad Park Evleri ve Sarıevler Siteleri, hemen önünde Sancaktepe Belediyesi tarafından bakımı ve güvenliği sağlanan bir park ve Hacı Bektaş Veli Bilgi Evi bulunmaktadır.
UlaşımSarıgazi ve Yenidoğan etiketli tüm Özel Halk Otobüsleri ve Belediye Ulaşım araçları okulumuzun 400 m. yakınından geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz, Sancaktepe ilçe merkezine 1500 m. uzaklıktadır.
Ders SaatleriSabahçı Grup : 08.00 - 12.50
Öğlenci Grup : 13.20 - 18.10
Isınma TürüDoğal Gaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı71
  • Öğrenci Sayısı1938
  • Derslik Sayısı32
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://hisaryapi.meb.k12.tr/34/40/971639/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)