İstanbul / Sancaktepe Beyhan Şenyuva İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:02164191769 Adres:Veysel Karani Mah. Zaloğlu Rüstem Cad. Çolakoğlu Sokak No1 Sancaktepe İSTANBUL Web Sitesi:https://beyhansenyuvaiho.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sancaktepe Okulları, İstanbul İmam Hatip Ortaokulları, İstanbul Sancaktepe İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, İstanbul Sancaktepe İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://beyhansenyuvaiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak ; evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
MisyonKurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Başarılarİmam Hatipli olmak, kendi tercihimizle seçtiğimiz bir özellik olmakla birlikte bu bize bir misyon yüklemektedir; İmam Hatipli olmak ilkeli olmaktır. İmam Hatipli olmak inandığı gibi yaşamaktır. İmam Hatipli olmak özü sözü bir olmaktır. İmam Hatipli olmak davranışlarında tutarlı ve dürüst olmaktır. İmam Hatipli olmak düşünerek davranmaktır. İmam Hatipli olmak gaflet ve uyuşukluktan uzak durmaktır. İmam Hatipli olmak görevini hakkıyla yapmak demektir. İmam Hatipli olmak çalışkan ve başarılı olmaktır. İmam Hatipli olmak başkalarını düşünmek, kendi için istediğini başkaları için de istemektir. İmam Hatipli olmak namus ve iffetine düşkün olmak demektir. İmam Hatipli olmak ailesine ve çocuklarına karşı sorumluluklarını bilmek demektir. İmam Hatipli olmak çevresiyle iyi ilişkiler kurmak demektir. Kısacası İmam Hatipli olmak örnek olmaktır.
Telefon02164191769
Faks02164191769
AdresVeysel Karani Mah. Zaloğlu Rüstem Cad. Çolakoğlu Sokak No1 Sancaktepe İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://beyhansenyuvaiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz İstanbul´un Sancaktepe ilçesine bağlı Veysel Karani mahallesindedir.
Ulaşımİlçe merkezine 10 dakika uzaklıktadır.Ana hatlardan gelecekler için okulumuzdan geçen otobüs hatları şu şekildedir: KADIKÖY´den gelmek için : 18K-14KS-14S ÜSKÜDAR´dan gelmek için : 18Ü - 11ÜS ÜMRANİYE´den gelmek için : 131C -131 MALTEPE´den gelmek için:KM60-132M KARTAL´dan gelmek için : 131V-132C-132Z hatları kullanılabilir.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 10 dakika uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00-15:35
Yabancı Dilİngilizce ve Arapça
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı46
  • Öğrenci Sayısı648
  • Derslik Sayısı27
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://beyhansenyuvaiho.meb.k12.tr/34/40/745647/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)