İstanbul / Sancaktepe Ayşe Çarmıklı Ortaokulu

Telefon:0216 484 24 16 Adres:Yunus Emre Mahallesi Veysel Karani Caddesi Metehan Sokak No 6 Sancaktepe / İSTANBUL Web Sitesi:https://aysecarmikliortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sancaktepe Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Sancaktepe Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Sancaktepe Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://aysecarmikliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış ve modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak, ileri düzeyde yabancı dil konuşabilen ve tamamı istihdam edilebilir niteliklere sahip öğrenciler yetiştirmek, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
MisyonTürk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını, endüstri kuruluşlarının ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, sürekli gelişime açık kadromuz ile sağlıklı ve kaliteli eğitim vermeyi, ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
Başarılarİlçe geneli kompozisyon yarışmasında ilk üç dereceyi aynı anda aldık.
Telefon0216 484 24 16
Faks0216 484 24 17
AdresYunus Emre Mahallesi Veysel Karani Caddesi Metehan Sokak No 6 Sancaktepe / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://aysecarmikliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSancaktepe yeni kurulan bir ilçedir, ilçemiz hızla büyümektedir, büyümekle beraber nüfus yoğunluğu sürekli artmaktadır.
UlaşımOkulumuz Sancaktepe ilçesinin merkezine 25 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır. Safa Tepesi yakınındadır.Sancaktepe´den geçen toplu taşıma araçları (14, 19S, 19E, 122B, 132S) ile Veysel Karani durağı önünde inerek okulumuza yürüyerek ulaşabilirsiniz. Durağa yürüme mesafesi 5 dakikadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Sancaktepe ilçesinin merkezine 25 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır. Safa Tepesi yakınındadır.
Servis BilgisiOkulumuzda öğrenim gören engelli öğrencilerimiz için servisler mevcuttur.
Ders Saatlerisabah: 08.00 - 13.40
öğlen: 13.55 - 19.35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK Bilim Fuarı
  • Öğretmen Sayısı52
  • Öğrenci Sayısı1237
  • Derslik Sayısı17
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://aysecarmikliortaokulu.meb.k12.tr/34/40/745041/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)