İstanbul / Sancaktepe Ayşe Çarmıklı İlkokulu

Telefon:0216 484 09 60 Adres:Yunus Emre Mahallesi Metehan Sokak No 8 Sancaktepe / İSTANBUL Okulumuza ulaşımla ilgili olarak sitemizde okulumuz okulumuz hakkında bölümünde detaylı bilgi bulunmaktadır. Web Sitesi:https://aysecarmikliilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sancaktepe Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Sancaktepe İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Sancaktepe İlkokul Haberleri
Kaynak:https://aysecarmikliilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış ve modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak, ileri düzeyde yabancı dil konuşabilen ve tamamı istihdam edilebilir niteliklere sahip öğrenciler yetiştirmek, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
MisyonTürk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını, endüstri kuruluşlarının ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, sürekli gelişime açık kadromuz ile sağlıklı ve kaliteli eğitim vermeyi, ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
BaşarılarSancaktepe İlçesi Okullar arası Bilgi Yarışmasında 3. olduk. Birinci turda 4. grupta yer alan okulumuz Ahmet Keleşoğlu, Ş.Ö. Nurgül Kale, Peyami Safa, Yenidoğan 19 Mayıs, Şakir Demir, Mustafa Karaşahin ve Yenidoğan Mevlana İlköğretim Okullarını geride bırakarak grup birincisi oldu ve final yarışmasında yarışma hakkı kazandı. Final yarışmasında ise 60. Yıl Sarıgazi ve Beyhan Şenyuva İlköğretim Okullarının gerisinde kalan okulumuz İlçede 32 okul arasında 3.´lüğü almış oldu. Bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve personelimize; özellikle de ciddi manada efor sarfeden değerli öğrencilerimiz Esra Yalçın, Ayris Akyüz, Eyüp Ensar Çelik, Songül İmre ve Esma Özbek´e teşekkür eder başarılarının ömür boyu devam etmesini dileriz.
Telefon0216 484 09 60
Faks0216 484 12 76
AdresYunus Emre Mahallesi Metehan Sokak No 8 Sancaktepe / İSTANBUL Okulumuza ulaşımla ilgili olarak sitemizde okulumuz okulumuz hakkında bölümünde detaylı bilgi bulunmaktadır.
İnternet Sitesihttps://aysecarmikliilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSancaktepe yeni kurulan, gelişen ve halen göç alan bir ilçedir.
UlaşımOkulumuz Sancaktepe ilçe merkezine toplu taşıma araçları ile 20 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır. Kartal Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar ve Ataşehir´den aktarmasız olarak toplu taşıma araçları 11G, 14, 14YK, 18E, 18Y, 19A, 19E, 19S, 122B, 132S ile
(Otobüs sefer saatleri için İETT sitesine bakınız)
Dudullu-Yenidoğan/Taşdelen-Yenidoğan minibüsleri ile
VEYSEL KARANİ durağı önünde inerek okulumuza yürüyerek ulaşabilirsiniz. Durağa yürüme mesafesi 5 dakikadır.
Ayrıca Sultanbeyli´den Sarıgaziye gelinerek yukarıda belirtilen otobüs veya minibüslere binilerek okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Sancaktepe ilçe merkezine toplu taşıma araçları ile 20 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır.
Öğretim Şekliİkili
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı69
  • Öğrenci Sayısı1531
  • Derslik Sayısı27
Kaynak:https://aysecarmikliilkokulu.meb.k12.tr/34/40/738542/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)