İstanbul / Pendik Pendik Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon:0216 482 8898 Adres:Yenişehir Mah. Cumhuriyet Bulvarı No.32 Pendik / İSTANBUL Pendik İTO Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Giriş Katı Web Sitesi:https://pendikram.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Pendik Okulları, İstanbul Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, İstanbul Pendik Rehberlik ve Araştırma Merkezleri, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri, İstanbul Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri, İstanbul Pendik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Haberleri
Kaynak:https://pendikram.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonRehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetlerinde kalite yolculuğuna ara vermeden İlimizde her yönden en üst seviyede hizmet memnuniyeti sağlayarak Ülkemizde Rehberlik ve Araştırma Merkezleri içerisinde öncü ve lider olmak.
MisyonHızla değişen ve gelişen günümüz dünyasında ve ülkemizde eğitimin artık ayrılmaz bir parçası olan öğrenci kişilik hizmetleri bağlamında değerlendirilen Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Özel Eğitim Hizmetlerini ilçemiz eğitim sistemleri içerisinde etkin hale getirip kaliteyi arttırarak; çağdaş, kendini gerçekleştirmiş, bağımsız, kendine yetebilen ve verimli insan profili oluşturmak için bu hizmetlerden öğrencilerimiz ve tüm ilçemiz halkının en üst seviyede faydalanmasını sağlamaktır.
Telefon0216 482 8898
Faks(216) 482 8898
AdresYenişehir Mah. Cumhuriyet Bulvarı No.32 Pendik / İSTANBUL Pendik İTO Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Giriş Katı
İnternet Sitesihttps://pendikram.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYenişehir Mh. Cumhuriyet Bulv. NO:32/1 PENDİK/İSTANBUL
UlaşımPendik İlçesin gözde semti Yenişehir mevkii. Sultanbeyli ile Pendik sınırında. Erol Türker İlköğretim Okulu ile komşu, Pendik İTO Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ile aynı bina kullanılmaktadır.Pendik Merkezden OKAN ÜNV. giden minibüsler.
KM25 ve 132K Belediye Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkPendik İlçesin gözde semti Yenişehir mevkii. Sultanbeyli ile Pendik sınırında. Erol Türker İlköğretim Okulu ile komşu, Pendik İTO Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ile aynı bina kullanılmaktadır.
Ders SaatleriYaz Dönemi: 08:30- 17:00
Kış Dönemi:08:30- 17:00
Isınma TürüDoğalgazlı kalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı11
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://pendikram.meb.k12.tr/34/16/327372/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)