Kaynak:https://itoozelegitim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimize engel düzeyi ne olursa olsun, çağdaş eğitimin gerekleri ve Atatürk İlke ve Devrimleri doğrultusunda kaliteli bir eğitim öğretim ortamı sunmak temel hedefimizdir. Bu doğrultuda öğrencilerimize öz bakım becerileri, bağımsız yaşam becerileri, iletişim becerileri, toplumsal uyum becerileri, sportif beceriler, sanatsal beceriler, akademik beceriler ve temel iş becerilerini öğrencinin yeterlilikleri doğrultusunda kazandırmayı amaçlamaktayız. Vizyonumuz, öncelikle ülkemizin ve ilerleyen zamanlarda da dünya ülkelerinin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
MisyonYüce önderimiz ve yol göstericimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün "Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur." sözleriyle ifade etmiş olduğu eğitim anlayışını bütün eğitimcilerimize ve velilerimize aşılamak öncelikli görevimizdir. Bu anlayış sayesinde, bireysel özellikleri ne olursa olsun, öğrencilerimiz kendi yeterlilikleri ve ilgileri doğrultusunda gelişecek; toplumsal yaşama uyum sağlama yolunda ilerleyecek ve toplumdan dışlanarak feda olan herhangi biri olmak yerine toplum içinde sevilen ve sayılan bir birey durumuna gelecektir.
Telefon02166841494
Faks02166841495
AdresYenişehir Mah. Cumhuriyet Bulvarı No32 Pendik/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://itoozelegitim.meb.k12.tr
Harita
UlaşımPendik ilçesinin merkezine ve Kartal Metrosu´na belediye otobüsüyle yaklaşık 40 dakika uzaklıktadır. Sabiha Gökçen Havaalanı´na yakın bir noktada bulunmaktadır.Cevizli/Kartal´dan KM25 numaralı ya da Kartal Sahil´den 132K numaralı otobüse binip okulumuzun önünde inebilirsiniz. Pendik´ten kalkan Okan Üniversitesi minibüsleri de okulumuza yakın bir noktadan geçmektedir.
Merkezden UzaklıkPendik ilçesinin merkezine ve Kartal Metrosu´na belediye otobüsüyle yaklaşık 40 dakika uzaklıktadır. Sabiha Gökçen Havaalanı´na yakın bir noktada bulunmaktadır.
Ders Saatleri09:10-14:45
Yabancı DilYok
Isınma TürüDoğalgazlı kalorifer sistemi
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı64
  • Öğrenci Sayısı154
  • Derslik Sayısı21
Kaynak:https://itoozelegitim.meb.k12.tr/34/16/751198/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)