İstanbul / Pendik Pendik Halil Kaya Gedik Metal Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://halilkayagedikmtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağımızın gerektirdiği teknolojik altyapıyı kullanarak, metal teknolojisi alanında sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte, kültürel anlamda yetişmiş, güzel ahlaka dair erdemleri özümsemiş bireyler yetiştirebilmek.
MisyonÇağımız, bilginin en iyi ve en hızlı şekilde kullanılması gereken çağ olarak dikkat çekmektedir. Salt bilginin yanlış ellerde olduğunda neler olabileceğini yakın tarihimiz bizlere acı örneklerle göstermiştir. Bilgi, milli ve manevi değerlerle yoğrulduğunda onu kullanan bireylerimizin vatanımıza,milletimize daha iyi hizmet edeceğini çok iyi biliyoruz.
Okulumuz Bağışçısı merhum Halil Kaya Gedik beyefendinin okulumuz projelendirilirken duyduğu heyecanı bizler hala hissediyor ve o heyecanla yeni bir döneme kapılarımızı açıyoruz.Kendi alanında iyi yetişmiş,işi çekirdekten öğrenmiş mühendis ve yöneticilerin varlığının ülke kalkınmasına çok faydalı olacağı bilinciile çıkılan yolda ben ve tüm ekibim sonuna kadar cehaletle savaşarak mücadele edeceğiz.Tüm bunları gerçekleştirirken de milli ve manevi değerlerine bağlı bireylerin yetişecek olması bizleri ayrıca heyecanlandırmaktadır.
Eğitim uzun soluklu ve ürünlerini hemen elde edemediğimiz bir iş olduğunu da asla aklımızdan çıkarmayarak, eğitimin tüm paydaşları üzerinde etkili olmaya çalışacağız. Öğretmenlerimizin sürekli yenilenen eğitim materyalleri, öğretim teknikleri, değişen ve akışkan olan bilginin aktarım konusunda kendilerini geliştirmelerini sağlarken, velilerimizin eğitime kendilerinin ve vatan sathında her bireyin ihtiyacının olduğuna inandırarak, öğrencilerimize bilgiyi direkt vermek yerine ona bilgiyi elde etmek teknikleri ile milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak eğitim ve öğretim yağacağız.
Okulumuzun stratejik hedefleri de dönüşüm sorası revize edilmek ve değişmek zorunda kalmıştır. Ben ve ekibim bunların altından kalkabilecek imkan ve kabiliyete sahibiz. Selçuklu ve Osmanlı gibi büyük medeniyetler kurmuş, onlarca devlet organizasyonları ortaya koymuş bir milletin torunları olarak, yönümüz daima gelecek, pusulamız ise daima doğruluğu gösterecektir.
BaşarılarBireysel sporlardan WusHu ve Tekvandoda öğrencilerimizin elde ettiği il çapında, ulusal ve uluslararası dereceler mevcut olduğu gibi münzara yarışmalarında da ilçe çapında derecelerimiz mevcuttur. Kaynakçılık beceri yarışmasında okulumuz İstanbul-Türkiye 1.´liği başarısını elde etmiştir. Atletizm takımımız il 2.´liği, ilçe 1.´liği ve Türkiye genelinde ilk 10´a girme başarısı elde etmiştir.
Telefon0216 378 74 57
Faks0216 378 29 93
AdresSülüntepe Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No1/1, Pendik / İstanbul
İnternet Sitesihttps://halilkayagedikmtal.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Pendik İlçe Merkezine yaklaşık 7 km uzaklıktadır.Okulumuz Ankara Caddesi üzerindedir. Hilal Şehir Yolu, Yunus Emre Caddesi ve Gedik Üniversitesi durakları okulumuzun hemen önündedir.Bu hatlardan geçen 16K 16C E10 KM25 KM28 132 132P gibi İETT otobüsleri ile okulumuza rahatça ulaşabilirsiniz.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Pendik İlçe Merkezine yaklaşık 7 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriDersler 09:00´de başlar ve en son ders (10.saat) 17.35´te sona erer.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerUZUN ATLAMA, 100 METRE KOŞU, ATELTIZM, GÜLLE ATMA ...
  • Öğretmen Sayısı48
  • Öğrenci Sayısı502
  • Derslik Sayısı22
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://halilkayagedikmtal.meb.k12.tr/34/16/970950/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)