İstanbul / Pendik Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://faruknafizcamlibelaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTüm paydaşlarının üyesi olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu,her alanda başarılı olmanın tek hedef olduğu bir okul olmak.
MisyonBiz,Faruk Nafiz Çamlıbel Lisesi olarak öğrencilerimizi,Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda sosyal,kültürel ve bilimsel açıdan belirtilen hedeflere göre öğrenmelerini sağlayarak,onların bilgi ezberlemekten çok bilgiye ulaşabilen,bilgiyi kullanabilen,üreten,kişilikli,evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösteren,çevresiyle etkili iletişim kuran,akılcı,mantıklı düşünme becerisine ve yaratıcı düşünceye sahip,araştırmacı,kendine güvenen ve başkasına değer veren,ahlaklı,sorumluluk sahibi,vatansever kişiler olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar"Başarılar"linkinden ulaşabilirsiniz.
Telefon0 216 379 48 49
Faks0 216 379 64 86
AdresOrta Mahalle Sait Halim Paşa Caddesi No5 Pendik/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://faruknafizcamlibelaihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriPendik E-5 Köprüsünden Kurtköy istikametinde 200 mt ileridedir.
Ulaşımyapım aşamasındaKadıköy Yönünden Gelecekler için(E5 üzerinden) Ulaşım: Kadıköyden gelenler "16K" otobüslerine binip Taşlıbayır durağında inip yaklaşık 50 metre kadar geriye yürüdükten sonra ilk aradan sola dönerek okulumuza ulaşabilirler. (16K E5 üzerinden gelmektedir.)
Kadıköy Yönünden Gelecekler için(Minibüs yolundan) Ulaşım:Minibüsle Pendik´e geldikten sonra minibüs duraklarından Kurtköy veya Aydos Minibüslerine binip Taşlıbayır durağından yaklaşık 50 metre önce inerek okulumuza ulaşabilirler.
Merkezden Uzaklıkyapım aşamasında
Ders SaatleriDuyurular kısmından gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı358
  • Derslik Sayısı14
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://faruknafizcamlibelaihl.meb.k12.tr/34/16/748792/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)