İstanbul / Pendik Ahmet Yesevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:2163936247 Adres:Ahmet Yesevi Mah. Kamber Sok. No15/1 Pendik/İstanbul KM11 otobüsleri ile gelindiğinde Ahmet Yesevi Cami Durağında İnilecek.
Okulumuz ilçe merkezine 9 km uzaklıktadır.
Okulumuza toplu taşıma ile gelmenin en kolay yolu km11 iett otobüsleridir. Ahmet Yesevi Durağında inerek okulumuza rahatça ulaşabilirsiniz.
Web Sitesi:https://ahmetyesevikizaihl.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Pendik Okulları, İstanbul Anadolu İmam Hatip Liseleri, İstanbul Pendik Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, İstanbul Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://ahmetyesevikizaihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını, okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanmalarını istiyoruz.
Misyon"Neden varız ?":Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, ahlaklı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız. Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alırız ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.
Telefon2163936247
AdresAhmet Yesevi Mah. Kamber Sok. No15/1 Pendik/İstanbul KM11 otobüsleri ile gelindiğinde Ahmet Yesevi Cami Durağında İnilecek.
Okulumuz ilçe merkezine 9 km uzaklıktadır.
Okulumuza toplu taşıma ile gelmenin en kolay yolu km11 iett otobüsleridir. Ahmet Yesevi Durağında inerek okulumuza rahatça ulaşabilirsiniz.
İnternet Sitesihttps://ahmetyesevikizaihl.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuza toplu taşıma ile gelmenin en kolay yolu km11 iett otobüsleridir. Ahmet Yesevi Durağında inerek okulumuza rahatça ulaşabilirsiniz.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 9 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09:00 - 16:00
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı39
  • Öğrenci Sayısı491
  • Derslik Sayısı23
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://ahmetyesevikizaihl.meb.k12.tr/34/16/759728/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)