İstanbul / Pendik Abdurrahmangazi İlkokulu

Telefon:2163542590 Adres:Bahçelievler Mah.Barış Sok.No17 Pendik / İstanbul Web Sitesi:https://abdurrahmangaziilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Pendik Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Pendik İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Pendik İlkokul Haberleri
Kaynak:https://abdurrahmangaziilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonParlayan Gözler Parlayan Gelecek
MisyonTürk Milli Eğitimi’ nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren;Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen;Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen;Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı;demokratik,laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilikve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek.
Telefon2163542590
Faks(216) 354 0193
AdresBahçelievler Mah.Barış Sok.No17 Pendik / İstanbul
İnternet Sitesihttps://abdurrahmangaziilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım1 kmE-5 üzerinden gelenler Pendik Köprüsü yönüne dönün. İtfaiyeyi görünce ilk ışıklardan sola dönün. Yolu devam ettiğinizde alt geçitten geçtikten sonra tekrar sola dönün. Yolu takip edin. Okulu göreceksiniz. Toplu taşıma araçları ile gelenler Şaban üst geçitte inip yürüyerek 2 dk. da okula ulaşabilirler.
Merkezden Uzaklık1 km
Ders Saatleri13:00 - 16:50
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
ProjelerEğitimde İyi Örnekler, Ailece Okuyoruz, Geri Dönüşüm Projeleri,Beslenme Dostu,Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var , Atık Pil.
  • Öğretmen Sayısı32
  • Öğrenci Sayısı632
  • Atölye Sayısı1
Kaynak:https://abdurrahmangaziilkokulu.meb.k12.tr/34/16/739975/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)